Sve ljubavi Sally
DD LEX 127

Dylan Dog

Sve ljubavi Sally

Informacije o stripu

Junak

Izdavač

Edicija/biblioteka

Broj

 • 127

Šifra

 • DD LEX 127

Scenarij

Crtež

Naslovnica

Broj stranica

 • 96

Originalni naslov

 • Tutti gli amori di Sally

Originalni broj

 • 247

Recenzija

 • N/A

Datum objavljivanja

 • 27.06.2019

Ocijenite strip

8.00/10

(6 glasova)

Naprijed

DD LEX 126 Gostionica na kraju svijeta

DD LEX 128 Duša od čelika

Naprijed

Komentari članova

 • allessi

  Ruju je imao odličnu ideju za ovu priču, ali ju je dosta loše sproveo u djelo, a Dall'Agnol je svojim zamračenim, mutnim i krutim crtežom stavio točku na i.. Makar moram reči da se čovjek poprilično popravio u usporedbi sa nekim svojim ranijim radovima na Dylanu.. Ali ipak, još uvijek to nije skroz čitljivo..

  Tema višestrukih ličnosti je više puta spominjana u Bonellijevim serijalima, i skoro pa uvijek je interesantna.. Ne može se reči da nije i u ovoj epizodi, samo da je Ruju malo više dao svojoj mašti na volju.. Naslovnica mi se ne sviđa, izgleda mi ko cirkuska neka, nije mi sjela uopće..

  8, 7, 6, 5

  16.02.2020
  14:03:05 sati
  allessi
  uredi
 • Spock

  Ruju nam ovdje donosi poprilično zanimljivu i uzbudljivu priču koju je solidno vizualizirao meni ne baš drag Dall'Agnol. Možda je razlog dobrom utisku taj što kad sam vidio autore sam se već pripremio na loše, pa je ispalo iznenađujuće dobro. Kriva očekivanja uvijek prave razliku i slične fore!

  Prijetvorna, lažna i nevjerna Sally je dobila idealnog muškarca kakvog je i zaslužila! Samo što Ruju ne bi bio on da nije zabrljao kraj, odnosno fantastično razrješenje cijele enigme oko ubojice. Dall'Agnolov crtež ovdje uvelike pomože stvranju uznemirujuće i zastrašujuće atmosfere, odnosno sve ono što Stano na naslovnici nije uspio. Možda je razlog u kričavim i neadekvatnim bojama, ali na njoj Mort izgleda kao netko tko nastupa u cirkusu, a bat u ruci uopće i ne izgleda kao bat. Ludensov standardno brutalno loš i najčešće gramatički neispravan naslov nema smisla više niti komentirati.

  Da sumiram - unatoč neuvjerljivom razrješenju, zahvaljujući odlično posloženom scenariju, ukupan utisak je više nego dobar.

   

  (priča: 4, scenarij: 9, crtež: 8, naslovnica: 3) - 66%

  22.03.2021
  07:10:40 sati
  Spock
  uredi

Ocjena

Komentare na strip mogu ostaviti samo registrirani članovi! Registrirajte se ili prijavite!

Najnovije

Vijesti

Magazin

Recenzije

Aukcije

Forum

Najčitanije

Vijesti

Magazin

Recenzije

Aukcije

Forum