Okršaj na rijeci

Zagor

ZG EXT 33/34 | 89 str.

Zagor ima problema sa riječnim parobrodom i kockarnicom koja se nalazi na njemu. Nakon inicijalnog odmjeravanja snaga, Zagora zarobljavaju, no neće puno proći kad će se i Indijanci tog područja podići protiv čudovišnog broda i nemilosrdne posade koja boravi na njemu!

Informacije o autorima

Scenarij

Crtež

Naslovnice

Ocjena stripa

Recenzija

Ukupna ocjena 41%

Priča 2

Scenarij 5

Crtež 5

Naslovnica 5

Moja ocjena

Ocijeni strip

Ocjena čitatelja

Ukupna ocjena 55%

P*4

S*4

C*6

N*6

NASLOVNICE — DOMAĆA IZDANJA

  • Riječno zlato
    ZG AGA 3
  • Veliki Marcus
    ZG EXT 33
  • Zlato iz rijeke
    ZG EXT 34
  • Rečno zlato
    ZG HOTU 3
  • Leteći čovjek
    ZG KL 57
  • Leteći manijak
    ZG LMS 39
  • Bitka na rijeci
    ZG LUORG 4
  • Zabranjena dolina
    ZG LUORG 5
  • Rečno bogatstvo
    ZG MP33 3
  • Hiljadu zamki - Otrovni totem - Leteći manijak - Rečna zvezda
    ZG VCBZ 1
  • Leteći čovjek
    ZG VSZ 7
  • Čovek koji leti
    ZG ZS 460
  • Pirati sa Misurija
    ZG ZS 461

NASLOVNICE — ORIGINALNA IZDANJA

  • Acque pericolose
    ZG SI_1 10
  • Zagor in pericolo
    ZG SI_1 11
  • Lotta sul fiume
    ZG SI_1 12
  • Segnali sui monti
    ZG SI_1 13
  • L'oro del fiume
    ZG SR 3
  • L'oro del fiume
    ZG TT 3

ZANIMLJIVOSTI

  • Naslovnica #34 bit će iskorištena i u epizodi ZS #933 Taoci; a SDEX #35 naslovnica je zapravo naslovnica broja orig. #235 "Il Marchio dell'infamia" ili ZS #775 "Srebrni vodopad". Naime, Tutto serija zagora imala je 128 stranica, dok Extra ima 98, tako da je SD morala napraviti neki kompromis.
  • Linda Sparrow je drugi pravi ženski lik nakon Norme iz "Letećeg čovjeka", no još uvijek u sjeni muških likova.

Treća Ferrijeva priča koja pričom i motivima (a bogme i crtežom) odudara od prijašnje dvije. U prvoj Zagor muku muči sa ratobornim Indijancima i njihovim idolom, a u drugoj se bori protiv čovjeka-šimiša zvanog Veliki Marcus. Dakle, nakon dvije mistično i pustolovne priče, Ferri se vraća više western temi, zlikovcima, Indijancima i kockanju. Kreira brod prepun slikovitih negativaca od kojih ne znaš tko je gori i kojemu narodu pripada. Što je dobro, jer ponekad dobri, slikoviti negativci znaju puno pridodati priči. Kako sam već i spomenuo, Ferrijev crtež i dalje evoluira te postaje sve više srodniji današnjem. No, na mračnog genijalca Ferrija još ćemo čekati jedno vrijeme.

Mr. Sparrow, the man...

Šef parobroda je gospodin Sparrow, uglađena bitanga bez savjesti i skrupula, usredotočena samo na prijevaru i zaradu na kocki, a za kolateralne žrtve ne mari. Upravo iz toga razloga stići će ga duga ruka božanske pravde. Sparrow ima i zgodnu gospođicu Lindu za kćer, mladu i neiskusnu djevojku koje neće još dugo živjeti u sjeni svog nemilosrdnog oca. Neizbježna je i stvar da se mlada gospođica zapalila za Zagora i njegov nepogrješivi osjećaj za pravdu. Da cure iz stripova padaju na grube i mišićave momke zlatnog srca, to je također već poznata stvar...;) Spomenimo još i Chicovog suparnika – klokana Arthura s kojim će odmjeriti snage. Indijansko pleme naziva se Powhatan, a vodi ih poglavica Tabasco, tek da spomenem radi sređivanja činjeničnog stanja.

Klikni za uvećanje

Riječna kraljica

Klikni za uvećanje

Zagor bari koku…

Naprijed

ZG EXT 33 Leteći čovjek

ZG EXT 36 Zagor protiv Zagora

Naprijed

Recenzije čitatelja

  • Inferno

    Ukupna ocjena 31%

    2, 2, 5, 4

    Klasično! Zapravo, i ne sjećam se što se događalo u ovoj priči:).
    20.12.2007
    16:51:00 sati
    Inferno
    uredi
  • I like girlz

    Ukupna ocjena 51%

    4, 4, 7, 6

    definitivno najgori period zagora. blago rečeno užaš. e nek još neko kaže nešto protiv "zelenog rubca" i "traperske izvidnice"....
    20.12.2007
    16:51:00 sati
    I like girlz
    uredi
  • Koresh

    Ukupna ocjena 55%

    4, 4, 8, 7

    slabašna epizoda sa samih početaka.. vrijedi pročitat ali teško više od jedanput.
    20.12.2007
    17:23:00 sati
    Koresh
    uredi
  • flamboyant soul

    Ukupna ocjena 46%

    4, 4, 6, 4

    Neka vas parobrod i kockari ne zbune, prava tema ove epizode je klokan Arthur. To je iz razdoblja kada je Ferri pisao scenarije i očito bio opčinjen životinjama. Podsjetimo se: prvo su bili škorpioni u pitanju, pa onda koza, pa nekoliko medvjeda, pa sve Marcusove živine, i sada kengur-boksač (ispričavam se ako sam nekoga izostavio, to mi nikako nije bila namjera). A sjetimo se i okorjele mornarčine-pijančine Johnnyja Talpe (nepotrebno isticati ali talpa je talijanska riječ za krticu, dakle opet je riječ o životinji) koji spava na molu u luci Saint Jean. Baš prejake epizode.
    20.12.2007
    17:52:00 sati
    flamboyant soul
    uredi
  • Ukupna ocjena 20%

    1, 1, 4, 2

    Ono po čemu pamtim tu epizodu je količina boja kože koja se pojavljuje u ovoj epizodi. sam početak kada upadne u brod, pa naletimo na kineza, pa na australijanca, pa na indijca ili afrikanca, što već, pa rusa i sve to... lolčina. Scena s klokanom je jedna od najjačih komičnih dijelova u ovoj epizodi makar je stvarno pretjerao s tim klokanom. Dobro, to za pumama koje uhvati za rep i razbije ih na zid može proći, ali klokan? Pa mislim da je ta živina mnogo teža od pume, a i nekako je brutalna izvedba na njemu. Nije da sam baš na strani životinja, ono zaštite i to, ali ne sviđa mi se kako je postupio s klokanom. Crtež je čisto solidan s ne baš pretjerano kvalitetnim akcijskim scenama tučnjave i to. Tučnjava protiv radnika u ugljenari je pomalo razočaranje. Jedino što ću pamtiti je scena s bumerangom.  
    20.12.2007
    21:22:00 sati
    hellblazer
    uredi
  • delboj

    Ukupna ocjena 68%

    6, 7, 7, 8

    Meni je bila super ona Čikova borba sa kengurom. Strip je bolji od onog filma na temu sa kengurom bokserom.
    21.12.2007
    10:21:00 sati
    delboj
    uredi
  • mali od palube

    Ukupna ocjena 100%

    10, 10, 10, 10

    Borba s klokanom je najbolja u cijeloj ovoj epizodi.
    22.12.2007
    08:30:00 sati
    mali od palube
    uredi
  • Spock

    Ukupna ocjena 53%

    4, 7, 5, 5

    Puno bolja epizoda od prethodne dvije Ferrijeve. Ova je zanimljiva i komična, a priča donekle čak i drži vodu. Ferrijev Chico je puno sposobniji od kasnijeg Chica. Puno mi je draži ovakav. Zanimljivo je da epizoda nema ni naslova ni naslovnice.
    22.12.2007
    19:03:00 sati
    Spock
    uredi
  • Ukupna ocjena 100%

    10, 10, 10, 10

    .,super je.,kao sto rekoh volim te stare epizode jednako kao i nove.,
    24.12.2007
    19:50:00 sati
    Neustrašivi Chico
    uredi
  • jack 50

    Ukupna ocjena 10%

    1, 1, 1, 1

    .
    24.12.2007
    21:22:00 sati
    jack 50
    uredi
  • Ukupna ocjena 42%

    3, 3, 5, 9

    Crtez je onaj prvi Ferrijev, iako dosta bolji u pogledu izgleda samog glavnog junaka nego u prvoj prici ("Suma zamki"), ipak dosta daleko od onog u kakav ce se razviti "samo" dvadesetak epizoda kasnije (treba imati na umu da tih "samo" dvadesetak epizoda iznosi preko 2000 strana). Zbog toga sam ga ocenio ocenom 5. Naslovnice su, naravno, sasvim druga prica, i ovde sam ocenio (ocenom 9) naslovnice "Zenith" serije a ne striscie, iz prostog razloga jer su radjene nekoliko godina kasnije kad je poceo reprint u "Zenith seriji" kad je Ferri vec imao potpuno izgradjen stil onog Ferrija kojeg smo zavoleli, p aje jasno zasto ocena naslovnica toliko odstupa od ocene crteza iako je u pitanju isti crtac. Kad smo vec kod naslovnica, tu se postavlja jedno pitanje: ove iste naslovnice ocenicemo i kod ove price, i kod prethodne o letecem coveku kao i kod naredne o recnom zlatu, je jednu od njih i u prici o indijancima iz plemena Roxa (kod "Dnevnika", ne znam je li isto ime plemena i u originalu). Uz to, ovde imamo i striscia naslovnice, i to mi se jako dopada sto je DeeCay uradio i to je trebalo uraditi mnogo ranije, te mozda da svako od nas u komentaru oceni i te naslovnice, sto je mnogo merodavnije obzirom da ova prica uopste ni nema naslovnicu u "Zenith" seriji vec se one odnose na "Leteceg manijaka" i "Zarobljenike Roxa".Sto se tice price. ova je kao i sve ostale Ferrijeve totalni uzas, jako je dobro sto ih Ferri nije vise napisao, i tek sad vidim potpuni apsurd kad sam na CRS-u u Zagrebu pitao Ferrija koja mu je najdraza epizoda, te logicnost njegovog odgovora da su mu sve jednako drage - jer on u tom pogledu ocigledno nema nikakav kriterijum.
    26.12.2007
    17:11:00 sati
    ---dp---
    uredi
  • ken2

    Ukupna ocjena 34%

    2, 3, 5, 4

    ferrijev crtež lagano napreduje, ali još uvijek je to onaj početni period, iz kaiš formata, a i priče su takve, možda ih i nije fer uspoređivat s kasnijim epizodama, kada se prešlo na standardni format i kada su scenaristi dobili prostora za razvoj priče
    30.12.2007
    00:14:00 sati
    ken2
    uredi
  • npetros2@htnet-dsl

    Ukupna ocjena 79%

    7, 9, 7, 10

    Zakon
    31.12.2007
    14:50:00 sati
    npetros2@htnet-dsl
    uredi
  • Aco

    Ukupna ocjena 32%

    2, 3, 4, 5

    Jedna od onih koje se zaborave 5 sekundi nakon čitanja. Lošnjikava i lošija od prethodnih. Vidi se da je Ferri veseljak i tko zna što bi bilo sa Zagorom da ga je nastavio pisati.
    31.12.2007
    20:19:00 sati
    Aco
    uredi
  • Ukupna ocjena 60%

    6, 6, 6, 6

    Jedino po čemu pamtim ovu epizodu je scena s klokanom...
    26.01.2008
    19:59:00 sati
    Akul
    uredi
  • Poncho

    Ukupna ocjena 58%

    5, 4, 8, 7

    Ništa specijalno. Jaka scena s klokanom, a možda i prvi Zagorov susret s ženskim rodom. Jedna velika greška, a to je scena s mitraljezom, promašena za jedno 40 godina.
    27.02.2008
    20:51:00 sati
    Poncho
    uredi
  • supermike

    Ukupna ocjena 51%

    4, 4, 7, 6

    20.01.2009
    18:56:00 sati
    supermike
    uredi
  • lwood

    Ukupna ocjena 33%

    2, 2, 6, 3

    prenaivno,ali kolkan je zakon
    27.05.2009
    21:10:00 sati
    lwood
    uredi
  • King Warrior

    Ukupna ocjena 74%

    8, 7, 7, 8

    Ima nekoliko dobrih scena.Steta sto ovo nije Ferri nacrtao deset godina kasnije.
    10.07.2009
    22:54:00 sati
    King Warrior
    uredi
  • Opti

    Ukupna ocjena 58%

    6, 5, 8, 1

    Zar nije ovo ustvari samo nastavak prethodne priče o Marcusu, a ne zasebna epizoda? Premještanje iz striscia formata zna zbunjivati. Uglavnom, ima blesavih scena, ali barem nije dosadno. Chico još uvijek igra ulogu korisnog pomoćnika koji se zna braniti (osim protiv klokana).
    Crtež sve bolji i bolji, likovi dobivaju prepoznatljive crte. Naslovnice nema, pa je nisam ni ocijenio.
    17.07.2009
    19:04:00 sati
    Opti
    uredi
  • grofica Varga

    Ukupna ocjena 48%

    4, 4, 7, 3

    Ne bi se složila sa ovim komentarom da su negativci dobro okarakterizirani. Kakva je to karakterna osobina sto je netko iz Australije pa ga zovu "Australijanac"? I cijela ta ekipa iz svih kutaka svijeta. Još im je samo Cigo falio. Mislim, kao da netko priča vic... Bili ti Rus, Amerikanac, Mujo, Haso, Tito i Cigo...

    Linda je podvojena ličnost, raspekmezi se čim tatica na nju podigne glas a s druge strane njeguje njegove neprijatelje.

    Ova epizoda mi je jedna od gorih koje sam čitala.

    Edit

    Sa 3373 dižem ocjenu na 4473. Ponovno sam pročitala u Libellusovom izdanju, i ne znam jesam li nešto ekstra volje ali stalno sam umirala od smijeha. Koja količina brutalnosti i surovosti. Scena u kojoj Zagor ide po objašnjenje na brod.

    Zagor : Hej , vi gore... Zaustavite tu prokletu kadu! Želim razgovarati s kapetanom!

    Mornar : Odbij, odrpanče. Nemamo vremena za razgovor s divljacima!

    Zagor se penje na brod i ni pet ni šest debeli Kinez ga ide zviznuti s lopatom. THUD!

    Nema tu ni "Dobar dan", ni "Izvolite" nego drito s lopatom po kostima pa kud koji mili moji.

    27.01.2010
    23:10:00 sati
    grofica Varga
    uredi
  • konj87

    Ukupna ocjena 40%

    3, 4, 6, 1

    Trivijalno!

    13.12.2010
    02:10:00 sati
    konj87
    uredi
  • Tonka24

    Ukupna ocjena 59%

    5, 6, 6, 8

    Solidna pricica, silaznog tempa nakon avanture s veliki Marcusom.Ferri sve bolji kako odmicu price. Dosta humora ali i naivnosti u prici. Ocjena vise zbog silnog raznolikog svijeta na brodu. Naslovnica je odlica, ocjenio sam ovu u SD izdanju.

    02.04.2011
    04:16:00 sati
    Tonka24
    uredi
  • drogsy

    Ukupna ocjena 44%

    3, 4, 6, 5

    Ovo je vjerojatno najlošiji Ferrijev scenarij na Zagoru. Scena sa klokanom Arturom je antologijska, no malo je čudno vidjeti scenu u kojoj zagor baca klokana u neko staklovinje.

     

    Kraj je presmiješan. Negativac Sparrow, kao, skuži odjednom da je > pogriješio<, a njegova kćer se spanđa s nepoznatim frajerom kojeg nije srela tijekom cijele epizode, umjesto sa zagorom s kojim je imala kakav takav chemistry.

    21.06.2011
    13:47:00 sati
    drogsy
    uredi
  • Deki86

    Ukupna ocjena 39%

    2, 2, 7, 6

    Uu, epizoda sa prvom bičarkom u igri. Ukupan dojam epizode nije dobar, slaba priča.

    26.07.2011
    00:51:00 sati
    Deki86
    uredi
  • allessi

    Ukupna ocjena 64%

    6, 6, 7, 7

    Slaba epizoda sa samih Zagorovih početaka, što uvijek uzimam u obzir.. Mogu zamisliti da je u ono vrijeme kad je izašla bila super  :)  Ništa posebno, kratka pričica, scena sa klokanom, Ferrijevo uhodavanje, šta više reći.. 

    15.08.2011
    08:59:00 sati
    allessi
    uredi
  • bjelolasica

    Ukupna ocjena 49%

    5, 3, 5, 10

    Odličan prmijer kako je Zagor izgledao na početku.

    29.09.2011
    11:49:00 sati
    bjelolasica
    uredi
  • Duje Belak

    Ukupna ocjena 51%

    5, 5, 5, 6

    Dajem veće ocijene radi Nollite, hvala Bogu da nije ovdje bio Bonelli...

    15.04.2012
    08:53:00 sati
    Duje Belak
    uredi
  • going going

    Ukupna ocjena 79%

    6, 7, 10, 10

    mnogo dobar crtez

    03.05.2012
    12:51:00 sati
    going going
    uredi
  • Ukupna ocjena 85%

    7, 9, 10, 7

    Vrlo zabavno. Zbog ovakvih, a ne ovih novijih, volim Zagora.

    21.05.2012
    11:43:00 sati
    tekumze
    uredi
  • sergej773

    Ukupna ocjena 44%

    4, 3, 6, 5

    21.12.2012
    10:52:00 sati
    sergej773
    uredi
  • caramba

    Ukupna ocjena 63%

    5, 4, 9, 9

    Ferrijeva treća sreća? hmm ... dobro, malo je neuvjerljiva ta plutajuća palača po tim baruštinama, ali ipak se ne može reći da je čovjeku falilo ideja kao Nolitti u početku.

    25.03.2013
    07:27:00 sati
    caramba
    uredi
  • mpavin

    Ukupna ocjena 41%

    3, 3, 6, 5

    Jedna od lošijih epizoda u početnom periodu. Jedino vrijedno spomena su scene s klokanom.

    25.10.2013
    13:03:00 sati
    mpavin
    uredi
  • hrvoje23

    Ukupna ocjena 50%

    5, 3, 6, 8

    Nije katastrofalno loše, očitava se naznaka kasnijih epizoda. Crtež solidan. Naslovnice legendarne.

    22.12.2013
    23:29:00 sati
    hrvoje23
    uredi
  • Stripmen

    Ukupna ocjena 58%

    4, 3, 10, 7

    Moram priznati da iako je epizoda glupa dosta je smešna.

    25.09.2014
    11:16:00 sati
    Stripmen
    uredi
  • DODSFERD

    Ukupna ocjena 45%

    4, 4, 6, 3

    Treća epizoda koju potpisuje Ferri kao scenarist i ujedno treći promašaj. Pa njegov Zagor kao lik je prepun naivnosti jer stalno leti u nove nevolje kao da ih sam traži. Neznam što mu je trebalo da se popne na brod i tamo skačući izigrava majmuna sve dok ga bumerang nije pogodio u glavu. Tu je lako mogao i poginuti ali se čudom stvorena tu našla bala pamuka koja mu je ublažila pad s visine. Najveću glupost ipak predstavlja ona strojnica, još bih nekako i progledao kroz prste upotrebu takvog oružja prije njegovog nastanka ali mi nikako ne ide u glavu što takva strojnica traži na brodu koji prevozi putnike. Ona situacija sa klokanom mi nije baš smiješna, smiješnije mi je bilo na kraju kada je Chico upravljajući brodom pokupio starog ribara. Najkomičniji od svega ipak mi je bio onaj ložač Igor Tallisky, tip ima glavu poput biljarske kugle a nosi nadimak Kovrčavi, tu sam se stvarno odvalio od smijeha. 

    Ovo je nešto bolja epizoda nego prethodne dvije ali još uvijek to nije za prolaznu ocjenu. Kako nema pravih naslovnica ocjenjivao sam ove iz Collane Lampo a one su stvarno loše.

    29.09.2014
    16:50:00 sati
    DODSFERD
    uredi
  • igor 12

    Ukupna ocjena 67%

    6, 6, 8, 7

    Klasika o beskrupuloznoj bijeloj bogatoj bitangi koja svojim arogantnim ponašanjem umalo uzrokuje rat u Darkwoodu, na svu sreću tu je Zagor da ga spriječi i još izazove osjećaj krivnje i srama u Sparrowa te se on u konačniici pokaje. Odličan Čiko: on je taj koji oslobađa Zagora demonstrirajući inventivnost, hrabrost i duh inicijative, ali i onaj šeprtljavi i naivni čiji će boks s klokanom Arthurom ući u antologiju njegovih susreta sa životinjama raznih vrsta. Zagor još nije definiran, kaže da je istraživač Fort Henryja i Fort Pitta, ali Indijanci mu  počinju vjerovati i prvi put od njih traži i dobiva dozvolu da izvuče bljedolike s njihovih teritorija.

    27.12.2014
    09:03:00 sati
    igor 12
    uredi
  • Zagor12

    Ukupna ocjena 40%

    2, 3, 6, 7

    Veoma nemaštovita i dosadna pričica, kao i velika većina ranih Zagorovih epizoda. Za pročitati jedino ako želite pročitati ama baš sve od Zagora, jer je ovo tip epizoda koje zaboravite nakon dva dana. Rani Ferri je vrlo zanimljiv, kuži se taj fini stil ali još je nekako siromašan.

    18.01.2015
    12:57:00 sati
    Zagor12
    uredi
  • Zoroasterixx

    Ukupna ocjena 54%

    5, 4, 7, 6

    Pa, ova priča jest nešto malo bolja od zadnja dva Ferrijeva uratka (promašaja), ali da je ovo nešto dobro, baš i nije. Priča ima koliko toliko smisla za razliku od Marcusa, ali i dalje je to naiva prvog reda, pogotovo scena sa klokanom koji boksa. Međutim, taj klokan je i jedino što se pamti iz ove epizode! Crtež kao da je za nijansu bolji od prethodne dvije epizode, Ferri postupno napreduje. Naslovnica veze nema s pričom.

    21.04.2015
    19:59:00 sati
    Zoroasterixx
    uredi
  • Dwayne_Looney

    Ukupna ocjena 43%

    2, 3, 7, 7

    Puno bolja priča od prethodne s Marcusom ali još je to teško čitati i radnja se forsira. Zagor ode očitati lekciju ljudima iz parobroda jer su drmnuli Indijance u čamcu i jer plove rijekom kojom kao ne bi smjeli. Međutim, Sparrow pokaže dozvolu a onda Zagor filozofira kako ta dozvola, iako nije izričito navedeno, podrazumijeva plov drugim rukavcem rijeke a ne onim uz obale indijanskih rezervata. Kako je to tanak razlog za neki veći sukob sa Sparrowom, Ferri doda neke varke za kockarskim stolom i pokušaje ubojstva te Zagor ima alibi da mlati. 

    Crtež se popravlja ali bit će on još puno bolji. 

    01.11.2016
    13:21:00 sati
    Dwayne_Looney
    uredi
  • Ukupna ocjena 88%

    9, 8, 9, 10

    16.12.2016
    18:10:00 sati
    suply1
    uredi
  • Hercule Poirot

    Ukupna ocjena 35%

    2, 3, 5, 5

    i dalje naivno.

    08.06.2019
    11:10:00 sati
    Hercule Poirot
    uredi
  • Ukupna ocjena 80%

    8, 8, 8, 8

    El classico. Heroj naše mladosti u najavi.

    24.07.2019
    17:05:00 sati
    Batacele
    uredi
  • Altairfan

    Ukupna ocjena 67%

    6, 7, 7, 7

    OK priča za to početno razdoblje . 

    Nije loše ovo osmišljeno sa kockarnicom i varanjem klijenata . Ali je malo too much ovaj napad indijanaca na kraju . Moglo se je bez toga i moglo se je ostaviti Zagora samoga da riješi stvar , jer je imao sve u rukama .

    Odličan Chico u ovoj priči .

    Rasturile su one scene sa klokanom . Presmiješno .  

    09.03.2020
    23:01:00 sati
    Altairfan
    uredi
  • Ukupna ocjena 100%

    10, 10, 10, 10

    12.06.2020
    00:53:00 sati
    LL1986
    uredi
  • Sheldon

    Ukupna ocjena 55%

    5, 6, 7, 1

    Osetno bolja i čitljivija od prethodne dve priče. Čiko i dalje snalažljiviji i spretniji od uloga u kasnijim epizodama, Zagor i dalje nešto grublji i oštriji od kasnijeg karaktera. Prva avantura na vodi, kolor korektan, naročito gospoda u kockarskom salonu broda, baš holivudski šezdesetih... 

    18.07.2020
    23:21:00 sati
    Sheldon
    uredi
  • Ukupna ocjena 54%

    5, 4, 7, 6

    19.07.2020
    23:05:00 sati
    Cickospek
    uredi

Najnovije

Vijesti

Magazin

Recenzije

  • Poslednji konvoj
    Kod: MM VEC 27
    Ocjena: 80%
    Vrijeme: 23.6.2021. 0:57:00
    Autor: Dwayne_Looney
    Broj komentara: 2
    Broj pogleda: 288
  • Šeikova robinja
    Kod: KM ZS 303/307
    Ocjena: 88%
    Vrijeme: 21.6.2021. 0:31:00
    Autor: Hercule Poirot
    Broj komentara: 6
    Broj pogleda: 848
  • Winnipeg
    Kod: TX LIB 108
    Ocjena: 73%
    Vrijeme: 19.6.2021. 0:23:00
    Autor: tex2
    Broj komentara: 3
    Broj pogleda: 942
  • Uz rijeku
    Kod: ZG MX 40
    Ocjena: 62%
    Vrijeme: 15.6.2021. 1:33:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 7
    Broj pogleda: 1530
  • Kraljica tame
    Kod: KT VG 84/85
    Ocjena: 79%
    Vrijeme: 12.6.2021. 0:10:00
    Autor: Spock
    Broj komentara: 3
    Broj pogleda: 1047

Aukcije

Forum

Najčitanije

Vijesti

Magazin

Recenzije

  • Ku Klux Klan
    Kod: KT LMS 508/509
    Ocjena: 67%
    Vrijeme: 15.4.2021. 22:08:00
    Autor: Hercule Poirot
    Broj komentara: 11
    Broj pogleda: 2134
  • Krik vile smrti
    Kod: ZG LU 301/302
    Ocjena: 77%
    Vrijeme: 17.4.2021. 23:18:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 15
    Broj pogleda: 2046
  • Osveta
    Kod: NN LIB 67a, b
    Ocjena: 96%
    Vrijeme: 9.5.2021. 18:55:00
    Autor: Jerry Krause
    Broj komentara: 2
    Broj pogleda: 2037
  • Kad grad umire
    Kod: NN LIB 65c/66
    Ocjena: 94%
    Vrijeme: 7.5.2021. 16:48:00
    Autor: Jerry Krause
    Broj komentara: 3
    Broj pogleda: 2027
  • Četiri saučesnika
    Kod: KM ZS 154
    Ocjena: 88%
    Vrijeme: 1.4.2021. 22:36:00
    Autor: Hercule Poirot
    Broj komentara: 5
    Broj pogleda: 1643

Aukcije

Forum