Ispovijesti jednog interliberofila ili Stripoliber a.d. 2022

Nick Raider

Omiljena knjiško-stripovska destinacija Interliber i ove godine nudi mnogobrojna izdanja i pogodnosti. U ovom slikovnom osvrtu/vodiču donosimo vam vizualnu galeriju onog što vas tamo čeka...

Interliber je stigao, veselite se staro i mlado, jer bit će novih izdanja i izdašnih popusta. Nije sad kao da se cijele godine ništa ne troši na stripovske dragocjenosti, no Interliber je prilika, kao i za strip festivala tijekom godine, da se popune rupe u kolekciji i ugrabi kakav stripić kojeg priželjkujemo neko vrijeme. A i izdavači se potrude za Interliber ubaciti i specijalna nova izdanja, tako da stvar bude uzbudljivija. Pa ako ste odlučili navratiti i ove godine na Interliber, naći ćete vrlo dobru ponudu strip izdanja razne vrste na jednom mjestu - Ludens, Libellus, Fibra, Tino, Zagrebačka naklada, Hangar 8, CRŠ, Columbo i ostali secondhand izlagači. Prošećite i izvan uobičajenih ruta, rabljenih stripova ima na raznim štandovima, pa tko zna, možda baš naiđete na ono što tražite. U nastavku slijedu galerija slika s poprišta, a za uvećani prikaz samo kliknite na sliku. I to je to. Ostaje samo da prošećete do Interlibera.

Interliber se nalazi u već uobičajenim paviljonima 5 i 6, a ove godine je dodatni i 7. paviljon, s obzirom da je 6. paviljon prostorno skraćen. Vidi sliku Intelibera za detaljniji prikaz.

 

Strip agent!

Strip agent slavi 30 godina postojanja na stripovskoj sceni pa je odlučio proslaviti u svom standardnom interliberovskom stilu – puno izdanja s raznolikim popustima. Od remitende s kioska, standardnih izdanja očuvanih po 15kn, 20 ili 30kn, a oštećenih po 10kn pa do ostalih izdanja i strip albuma po sniženim cijenama. Samo navratiš i kupiš gomilu stripova.

 

Fibra!

Fibra kao i svake godine u svom raskošnom izdanju nudi obilje noviteta i starijih stvari iz njihove ponude. Provjerite sličice i navratite na štand u paviljonu 6... Nova izdanja Rahana, Maršala Bassa i monumentalna biografija u stripu o Osamuu Tezuki od novijih izdanja, a ima toga još! Izdanja za djecu, za starije, za okorjele stripaše i matore stripofile. Vidi i najavu za Interliber.

 

Libellus!

Libellus nalazimo u kutku gdje se uobičajeno nalazi svake godine s gomilom „oštećenih“ izdanja, te novih očuvanih izdanja, a za sve ostale popuste koje Libellus nudi popratite njihovu stranicu. Libellus forum, za one načitane koje vole čitati bacite obavezno oko i pripremite se prije dolaska.

 

Tino!

Tino se ove godine smjestio kraj Libellusovog štanda gdje reklamiraju svoje novo izdanje stripizirane biografije Davida Bowieja, a tu se nalazi i naramak klasičnih stvari koje nudi Tino.

 

Hangar 8!

Hangar 8 uz svoju obilatu ponudu knjiških naslova nudi i svoja stripovska izdanja po sniženim cijenama, te stripove na stranom jeziku. Provjerite.

 

Zagrebačka naklada!

Nudi svoja izdanja, stare Alan Fordove i sve ostalo...

 

U štandu u paviljonu 7 možete naći naramak kiosk izdanja po sniženim cijenama, 10kn komad...

 

Columbo!

Strip knjižara Columbo iz Splita donosi nam različitu ponudu stripova po popularnim cijenama.

 

 

Najnovije

Vijesti

Magazin

Recenzije

Aukcije

Forum

Najčitanije

Vijesti

Magazin

Recenzije

 • Inkal
  Kod: JD STKON 13/14
  Ocjena: 96%
  Vrijeme: 5.7.2023. 9:27:00
  Autor: Salkan
  Broj komentara: 13
  Broj pogleda: 1716
 • Napad u Montezumi
  Kod: TX SAGK 41b/42a
  Ocjena: 66%
  Vrijeme: 15.8.2023. 0:03:00
  Autor: Ivan Liverpool
  Broj komentara: 7
  Broj pogleda: 1658
 • Tajanstveno brdo
  Kod: TX SAGK 18c/19a
  Ocjena: 56%
  Vrijeme: 17.7.2023. 1:20:00
  Autor: Ivan Liverpool
  Broj komentara: 7
  Broj pogleda: 1611
 • Junaci iz utvrde Kearny
  Kod: TX LIB 86
  Ocjena: 85%
  Vrijeme: 1.8.2023. 10:02:00
  Autor: tex2
  Broj komentara: 4
  Broj pogleda: 1477
 • Jahači iz Wyominga
  Kod: TX LU 117/118/119
  Ocjena: 77%
  Vrijeme: 9.9.2023. 8:38:00
  Autor: tex2
  Broj komentara: 8
  Broj pogleda: 1476

Aukcije

Forum