Stripoliber 2018. - Život je lijep

Nathan Never

Ma nemoj me... Sajam knjiga i učila, kao i stripova otvoren je od 13. do 18. studenog, a stripovi.com donose svoj vodič kroz stripovske oaze na samom sajmu! Kročite samo hrabro!

Ove godine nemalo me iznenadio ovaj Interliber, nenadano se pojavio iza ugla i zasipao mnogobrojnim izdanjima. Taman kad se malo navikneš da nema novih izdanja, kad uspiješ pročitati nešto od svega onoga što si marljivo skupljao kao hrčak cijele godine, vjerno poslagivao po policama, klupama, ormarima, podu, tavanu i krevetu – eto ti nove doze stripofiksa. Svaki od izdavača pripremio je svoja mala iznenađenja, zamotao svoje male darove unutar šarenih omota noviteta, sajamskih popusta ili pak popusta na količinu, a mi nahrupili poput dvanaest vjernih apostola da utažimo svoj vjerski stripovski zanos.

Izdavača ima kao i obično i više-manje su raspoređeni kao i prošlih godina. Naći ćete ih bez brige, dodao sam tek malu napomenu lokacije kraj svakog od izdavača. Stripova iz regiona ima na štandu Strip-agenta i Columba, no drugdje ih nisam vidio. Neke su sličice pregledne, neke nisu i trebate ih kliknuti za povećanje, ali pokušao sam proći kroz cijelu ponudu.

Da ne dužim i pričam o sporednim stvarima, neka slike počnu!

 

FIBRA! (paviljon br. 5)

Prvo prepuštamo riječ Fibri! Tucet novih izdanja - dodatna dva toma Sandmana, tri knjige Locke and Key, Batman: Huk, 3. knjiga Propovjednika čime je finaliziran serijal, i druge dobre stvari, te definitivno izdanje Eternauta, reproducirano s originalnih tabli i obogaćeno opsežnim pogovorom o potresnoj sudbini obitelji Oesterheld, pet sjajnih stripovskih majica i popusti…

Fibra će i ove godine biti prisutna na zagrebačkom sajmu knjiga, Interliberu, koji će se održati od 13. do 18.11.2018. Možete nas pronaći na istom mjestu kao i zadnja četiri Interlibera, u paviljonu broj 5 na štandu 5d od 10 do 20 sati, a petkom i subotom od 10 do 21. Kao i svake godine, imajući u vidu posebno tešku gospodarsku situaciju u kojoj se svi skupa nalazimo, i ovaj put imamo prigodne popuste za sve naše čitatelje. Ove smo godine pripremili nekoliko već uobičajenih modela popusta i akcija:

POPUSTI:

- sva naša izdanja su u startu snižena 20%, dok su na neka starija izdanja popusti od po 30% pa sve do 80%. Cjenik možete pronaći ovdje: CjenikInterliber2018.pdf.
- kupnjom 10 ili više različitih izdanja iz našeg kataloga ostvaruje se dodatan popust od 5% na cjelokupan iznos kupovine
- kupnjom 20 ili više različitih izdanja iz našeg kataloga ostvaruje se dodatan popust od 10% na cjelokupan iznos kupovine
Dodatnih 5 ili 10% popusta na količinu vrijedi za sve stripove osim Rat-mana. Kao i dosadašnjih godina, bit će omogućeno plaćanje Maestro, MasterCard i Visa karticama.

KATALOG:

Ove smo godine pripremili i novi katalog kojeg ćemo dijeliti na sajmu. Ukoliko ne možete doći na Interliber, možete ga skinuti ovdje: KatalogInterliber2018.pdf.

POKLONI: MAJICE!

 

Punisher, 100 metaka i Propovjednik!

Oštećeni jeftiniji primjerci – ima i toga!

Lijepe majice na poklon za vjerne kupce i milo lice prvog čovjeka Fibre

Gazda CRŠ-a navratio po harač

Pa to je Hellboy!

Stigli Sandmani, nove dvije knjige, Locke &Key tri knjige, itd…

BOOKGLOBE & STRIP-AGENT! (centar paviljona 5)

Kao i uvijek, totalna rasprodaja starih izdanja po dampinškim cijenama. Kupujte na kile kiosk izdanja i stare albume i integrale. Od 5, 10, 20, 30 i nadalje… Od novih stvari tu su XIII 5. i 6., Plave Bluze 4. i 5., Tanguy & Laverdure, integral 7, Sammy, integral 4. Uostalom vidite sličice…

Rasprodaja, klikni za uvećanje

Rasprodaja, klikni za uvećanje

Rasprodaja, klikni za uvećanje

Rasprodaja, klikni za uvećanje

Rasprodaja, klikni za uvećanje

Rasprodaja, klikni za uvećanje

Rasprodaja, klikni za uvećanje

Nova izdanja, klikni za uvećanje

Nova izdanja

Rasprodaja, klikni za uvećanje

Rasprodaja, klikni za uvećanje

Rasprodaja

Rasprodaja

Rasprodaja

 

COLUMBO! (paviljon 6, krajnji sjeveroistok)

Vidi ponudu na linku! Brojni Bonellijevci po desetak kunića, stari rariteti, Libellusovi rasprodani stripovi, ili lijepe stvari iz Italije, recimo puzzle sa Zagorom za 200kn!

Columbo

Columbovo blago

Libellusi

Vise sekire

Libellusi

Ima i majica!

 

CRŠ i DAMIR BEBEK! (6 paviljon, 13d, prekoputa Columba)

Stigao je novi Endem i ovdje ga možete kupiti i stisnuti ruku idejnom autoru Ticu, kupiti njegovo novo izdanje „Zona čudna“, pazariti razne serigrafije od Slavena kao i izdanja CRŠ udruge (vidi sliku). A tu je i Damir Bebek, s opskurnim i starim izdanjima Zagora! Sigurno najstariji stripovi na Sajmu!

Nova i stara izdanja

Crteži na prodaju

CRŠ izdanja

Bebek i njegovi Zagori na prodaju

CRŠ štand

TINO! (paviljon 5, sjever)

Domaću verziju stripa „Nick Cave“ njemačkog autora Reinharda Kleista objavio je strip autor i nakladnik Tino Ćurin! Dolazi na 332 stranica, tiskana je u 666 komada a cijena biografije je 150 kuna. A možete naći i druge stripove ovog izdavača.

Tinova ponuda

LIBELLUS! (paviljon 6 - štand 2b)

Dragonero, zvijezda Sajma, stiže u četvrtak! Ima oštećenih izdanja po jeftinijim cijenama a za sve ostalo najbolje se predbilježiti kako Libellusovci upućuju u svojoj objavi.

Sve o posebnim ponudama i akcijama, kao i sve ostale informacije možete pročitati na Libellusovom forumu: www.libellus.hr/forum/Interliber, a mi ovdje prenosimo njihov tekst!

Vrijeme je da najavimo sve ponude pripremljene za ovogodišnji Interliber koji će se u Zagrebu održati od 13. do 18.11.2018., a moći ćete nas pronaći u paviljonu 6 - štand 2b (od glavnog ulaza drugi štand desno), odnosno na istom mjestu kao i prošlih godina! Naravno, i ovaj put pripremili smo za vas posebne ponude i akcije, a evo o čemu je riječ:

POPUST DO 50%

Već kupovinom samo jedne knjige možete ostvariti
popust do čak 50%!!! Naime, za svaku kupljenu knjigu iz popisa drugu knjigu iste ili niže vrijednosti dobijate GRATIS!!!  Dakle ako uzmete 2 knjige ona s nižom cijenom je gratis. Ako uzmete 4 knjige 2 jeftinije su gratis, kod 6 knjiga 3 jefitnije su gratis i tako redom... Naravno, izbor knjiga je isključivo vaš! Oko 190 naših knjiga nalazi se u ovoj ponudi a dio naslova ograničen je malim količinama jer su pred rasprodajom (količine se mogu provjeriti na našoj web stranici). Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje...Popis - Popust do 50%! Ovaj popust vrijedi isključivo za naslove iz navedenog popisa!

POPUST 20%
Kao što već znate, svaka naša nova knjiga ima popust od 20% na regularnu cijenu tijekom prva dva mjeseca prodaje. Nakon isteka te akcije svaka knjiga prodaje se isključivo po normalnim cijenama bez mogućnosti bilo kakvih drugih akcija i popusta. Stoga sugeriramo da bacite pogled na ovaj popis izdanja u kojem možete pronaći sve naslove za koje još i tijekom Interlibera vrijedi popust od 20%. Popis - Popust 20%! U ovom popisu nalaze se i najavljena, nova izdanja koja će se tek pojaviti u vrijeme trajanja Interlibera i koja će se do 18.11. moći nabaviti isključivo na našem štandu.

DRAGONERO
Kao što ste vidjeli u najavama, pripremili smo i naš novi serijal
DRAGONERO! Već znate da svaka naša nova knjiga ima popust od 20% na regularnu cijenu tijekom prva dva mjeseca prodaje pa će tako biti naravno i kod knjiga Dragonera. No, za one čitatelje koji se odluče odmah kupiti 4 knjige pripremili smo dodatni popust pa će Vas u tom slučaju 4 knjige skupa koštati 590,00 kn! Znate kako se kaže; no to nije sve! Najbrži kupci Dragonero kompleta (0-3) dobit će na dar i jedan poster! Količina postera je jako ograničena pa će samo oni najbrži moći osigurati svoj primjerak. Naravno, tko bude rezervirao sve četiri knjige Dragonera automatski će vrijediti i rezervacija postera. Napominjemo da će ova akcija vrijediti isključivo tijekom Interlibera i za prodaju na našem štandu kao i da se posteri mogu pokupiti samo na našem štandu.

LIBELLUS KOLEKCIJA
I naša Libellus kolekcija bit će u posebnoj ponudi. Po dvije različite knjige bit će skupa u jednom paketu i koštat će 49,00 kn. Na ovaj način
četiri knjige iz ove edicije moći će se dobiti za samo 98,00 kn!

EXTRA PONUDA
Nakon brojnih poziva i mailova u kojima su čitatelji naših izdanja predlagali da im i ove godine omogućimo rezervaciju oštećenih knjiga, odlučili smo to ove godine ponoviti te našu EXTRA PONUDU učiniti još posebnijom i pristupačnijom. Vjerujemo da svi već znate da naša EXTRA PONUDA podrazumijeva određenu manju količinu stripova koje nudimo po cijenama od 19.90 kn, 29.90 kn, 39.90 kn, 49.90 kn, 59.90 kn itd. koji zbog ovoga ili onoga razloga ne zadovoljavaju naše kriterije da budu pušteni u redovnu prodaju, a sigurni smo i da svi već jako dobro znate o kakvim je minimalnim oštećenjima riječ. Dakle, svi koji žele rezervirati neko izdanje iz ove naše EXTRA PONUDE mogu pogledati popis koji se nalazi ispod ove najave i poslati nam rezervaciju na info@libellus.hr s naznakom "Rezervacija oštećenih izdanja" te napisati koje knjige žele.Nekih knjiga ima jako malo, doslovce primjerak ili dva, nekih nešto više, no i ovdje će vrijediti zlatno pravilo "tko prvi djevojci, njegova djevojka", a mi ćemo nastojati taj popis po potrebi svakodnevno aktualizirati. Svaka rezervacija bit će potvrđena s naše strane, a u slučaju da je netko već rezervirao zadnji (ili jedini) primjerak nekog izdanja također ćemo vam to javiti u potvrdi vaše rezervacije. Sve knjige koje ne budu rezervirane do 13. studenoga bit će ponuđene u slobodnoj prodaji na našem štandu (kao što je to dosad bilo i uobičajeno) ali rezervacije ćemo moći primati najkasnije do 17. studenog ove godine za one knjige koje još budu dostupne.

Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje...Popis - EXTRA Ponuda!

RASPRODANA IZDANJA
Kao i prošle godine na našem štandu moći ćete pronaći manji broj službeno rasprodanih izdanja. Riječ je o knjigama koje smo povukli iz knižara i s današnjim danom zatvorili smo sve rezervacije koje su bile otvorene, odnosno svi rezervirani primjerci koji do danas nisu pokupljeni naći će se ovdje u prodaji. Od većine naših rasprodanih izdanja neće se moći naći ni jedan primjerak, ali ponekih naslova imamo još primjerak, dva pa vrijedi baciti pogled na štandu. Zbilja je jako malo ovih izdanja i nemamo popis istih stoga se ne mogu rezervirati već samo na štandu potražiti. Cijene ovih izdanja su regularne, otisnute na koricama.

VAŽNA NAPOMENA:

Nažalost, zbog količinske brojnosti naših izdanja jasno je da nećemo biti u mogućnosti izložiti sve svoje stripove koji se nalaze u ovim ponudama te stoga ako želite biti sigurni da ćete na štandu pronaći upravo ono što vam treba savjetujemo vam da napravite prednarudžbe kako bismo mi to mogli pripremiti i Vašu rezervaciju pravovremeno donijeti na štand.

Rezervirati se može na e-mail: info@libellus.hr. Najljepše vas molimo da u mailu napišete svoje ime i prezime, broj mobilnog telefona i dan kad želite pokupiti izdanja. Rezervacije vrijede od danas pa najkasnije do 17.11.2018. Naravno, rezervirati se treba najmanje 24 sata prije nego što želite pokupiti izdanja.
Sve ove ponude dostupne su isključivo na našem štandu u vrijeme trajanja Interlibera. Ako sve bude kako planiramo i ove godine na našem standu moći će se plaćati i karticama (Maestro, Visa i Mastercard). I za kraj, da izbjegnemo bilo kakve zabune, evo i popis izdanja koja ne ulaze ni u jednu od navedenih akcija... Popis - Izdanja bez popusta!

Vidimo se!

Kutija s oštećenim primjercima, od 39,90 kn pa do stotinjak kunića

Kutija s oštećenim primjercima, od 39,90 kn pa do stotinjak kunića

Kutija s oštećenim primjercima, od 39,90 kn pa do stotinjak kunića

Dragonero na panou!

Standardna ponuda

MENTOR! (pokušajte ga naći!)

Na štandu dočekat će vas uvijek dobro raspoloženi Darko Macan!

Mentorova ponuda

Mentorova ponuda

ZAGREBAČKA NAKLADA! (paviljon 5)

Standardna ponuda, ništa posebno.

Gastoni i Princ Valiant

HOĆU KNJIGU! (paviljon 6., pokraj CRŠ Udruge)

Nema stripova, ali ima zgodnih stvarčica i velikih kipova stripovskih junaka! Slikajte se s Deadpoolom, najvećom facom i lajavcem strip industrije.

Deadpool

Čudesna žena

HANGAR 7! (paviljon 6)

Nažalost ove godine nema novih stripova, ali uvijek možete nadoknaditi sa zaostalim Metabarunima ili uzeti koju fanovsku stvarčicu poput Funko figurica!

Hangar 7

Metabaruni!

I time završavamo. Vidimo se sljedeće godine. Za kraj, pročitat ću vam iz dlana – kupit ćete stripova sigurno! Neki manje neki više…

Ajde bok!

Najnovije

Vijesti

  Magazin

  Recenzije

  Aukcije

  Forum

  Najčitanije

  Vijesti

   Magazin

   Recenzije

   • Poslije apokalipse
    Kod: NN LIB 55
    Ocjena: 100%
    Vrijeme: 23.5.2020. 17:54:00
    Autor: Jerry Krause
    Broj komentara: 4
    Broj pogleda: 3004
   • Put za raj
    Kod: ZG VCSP 32
    Ocjena: 50%
    Vrijeme: 3.7.2020. 23:14:00
    Autor: Djole
    Broj komentara: 12
    Broj pogleda: 2516
   • Hellgate u plamenu
    Kod: ZG LU 275/276
    Ocjena: 87%
    Vrijeme: 23.6.2020. 1:11:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 16
    Broj pogleda: 1540
   • Gradske bande
    Kod: NN LIB 57/c-58/a
    Ocjena: 82%
    Vrijeme: 13.6.2020. 19:59:00
    Autor: Jerry Krause
    Broj komentara: 0
    Broj pogleda: 1243
   • Rendžeri, zbogom!
    Kod: KT LMS 690/691
    Ocjena: 77%
    Vrijeme: 3.6.2020. 15:58:00
    Autor: Spock
    Broj komentara: 8
    Broj pogleda: 1153

   Aukcije

   Forum