Stripovi i Interliber 2019.

Komandant Mark

Od 12. do 17. studenog održava se Interliber. A tamo ima i - stripova! Pogledajte galerije strip izdavača i ostalih stripovskih zanimljivosti!

Dvije tisuće i devetnaesta je godina gospodnja, a evo mi smo stigli do još jednog Interlibera. Ili, kako ja to volim reći, s obzirom na našu stripovsku sklonost i preferencije – Stripoliber! Znam da vas većina čeka Interliber za malo opsežniju nabavu, i ne mogu nikome zamjerati na tome budući da su se i izdavači i prodavači, pa i kupci, prilagodili tome. Ono što nas čeka u nastavku je galerija slika raspoređena po izdavačima, nešto što više-manje radim svake godine. Pogledajte, možda nađete nešto što vas interesira…

FIBRA

Ples otvara Fibra… Golem izbor izvrsnih izdanja, a sve najavljeno za interibersku turu je stiglo već prvi dan. Sva sila novih DC izdanja Batmana i Supermana, nove Sage, Mooreove Iznimne gospode i drugih. Stara ekipa je na štandu, tako da samo morate navratiti! Najava od Fibre u nastavku!

Fibra će i ove godine biti prisutna na zagrebačkom sajmu knjiga, Interliberu, koji će se održati od 12. do 17.11.2019. Možete nas pronaći na istom mjestu kao i zadnja četiri Interlibera, u paviljonu broj 5 na štandu 5d od 10 do 20 sati, a petkom i subotom od 10 do 21. Kao i svake godine, i ovaj put imamo prigodne popuste za sve naše čitatelje. Ove smo godine pripremili nekoliko već uobičajenih modela popusta i akcija:

POPUSTI:
- sva naša izdanja su u startu snižena 20%, dok su na neka starija izdanja popusti od po 30% pa sve do 80%.
Cjenik možete pronaći ovdje: CjenikInterliber2019.pdf.
- kupnjom 10 ili više različitih izdanja iz našeg kataloga ostvaruje se dodatan popust od 5% na cjelokupan iznos kupovine
- kupnjom 20 ili više različitih izdanja iz našeg kataloga ostvaruje se dodatan popust od 10% na cjelokupan iznos kupovine
Dodatnih 5 ili 10% popusta na količinu vrijedi za sve stripove osim Rat-mana.
Kao i dosadašnjih godina, bit će omogućeno plaćanje Maestro, MasterCard i Visa karticama.

MAJICE:
Ove smo godine pripremili i lijepe poklone za naše kupce - svaki kupac koji kupi stripove u iznosu većem od 500 kuna na poklon dobiva jednu od pet raspoloživih majica! Slijedi link za originalnu najavu!

 

Atmosfera na Fibrinom štandu

Atmosfera na Fibrinom štandu

Atmosfera na Fibrinom štandu

Joker se smije

Fibra

BOOKGLOBE & STRIP-AGENT! (centar paviljona 5)

Za veselje mnogih stripofila i slučajnih prolaznika, rasprodaja starih izdanja po dampinškim cijenama. Kupujte na kile kiosk izdanja i stare albume i integrale. Od 5, 10, 20, 30 i nadalje… Tvrdoukoričeni Alan Fordovi po 10 kuna, a Ken Parker integrali stariji brojevi po 40 kn. A ostalo što nađete.

 

HC Alan Ford pod 10kn

Izbor bonellijavaca po 10kn

Corto

Gaston...

Asterix...

Ostali albumi, integrali

Bonnelijevci

Bonnelijevci, majice!

Bonnelijevci

Ostali albumi, integrali

Ostali albumi, integrali

Srpski albumi, integrali

Ove godine štand ima izložaka sa svih strana

COLUMBO! (paviljon 6, krajnji sjeveroistok)

Navratite do Columba, kao i svake godine - brojni domaći Bonellijevci po desetak kunića, stari rariteti, Libellusovi rasprodani stripovi, novije i starije stvari iz Srbije, zgodne stvari iz Italije, stripovske majice po 80kn. Mali štand, ali ima svega, pa navalite!

Bonnelijevci po 10-20 kn

Bonnelijevci

Bonnelijevci

Bonnelijevci i ekipa iza štanda

Majice

Rasprodani Libellusi

Srpska izdanja, novija

AF po 10kn

Columbo

CRŠ i DAMIR BEBEK! (6 paviljon, 13d, skoro prekoputa Columba)

Izdanja CRŠ udruge su tu, a s trebao bi biti i najnoviji strip Zerocalcare – Pasančevo proročanstvo. Zatim Slavenove serigrafije, table i CRŠ majice. A tu je i Damir Bebek, s ultrapovoljnom ponudom Nippera – sve knjige po ultraniskoj cijeni!

Nipper

CRŠ izdanja

TINO! (paviljon 5, sjever)

Izdanja izdavača Tino, recimo Manarini Klik, albumi Modesty Blase, biografija Nicka Cavea, a možete naći i druge stripove ovog izdavača.

Tino štand

Bonnelijevci i ostalo

Ponuda izdavača

LIBELLUS! (paviljon 6 - štand 2b)

Više-manje stigla su sva najavljena izdanja. Prvi dan još nisu stigli Nathan Never i Magični Vjetar, no do četvrtka je stiglo možda i to. Provjerite! Sve o posebnim ponudama i akcijama, kao i sve ostale informacije možete pročitati na Libellusovom forumu: www.libellus.hr/forum/Interliber, a mi ovdje prenosimo njihov tekst! U nastavku najava od Libellusa!

POPUST DO 50%
Već kupovinom samo jedne knjige možete ostvariti popust do čak 50%!!! Naime, za svaku kupljenu knjigu iz popisa drugu knjigu iste ili niže vrijednosti dobijate GRATIS!!! Dakle ako uzmete 2 knjige ona s nižom cijenom je gratis. Ako uzmete 4 knjige 2 jeftinije su gratis, kod 6 knjiga 3 jefitnije su gratis i tako redom... Naravno, izbor knjiga je isključivo vaš! Oko 150 naših knjiga nalazi se u ovoj ponudi a dio naslova ograničen je malim količinama jer su pred rasprodajom (količine se mogu provjeriti na našoj web stranici).  Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje...Popis - Popust do 50%!
Ovaj popust vrijedi isključivo za naslove iz navedenog popisa!

POPUST 20%
Kao što već znate, svaka naša nova knjiga ima popust od 20% na regularnu cijenu tijekom prva dva mjeseca prodaje.
Nakon isteka te akcije svaka knjiga prodaje se isključivo po normalnim cijenama bez mogućnosti bilo kakvih drugih akcija i popusta.
Stoga predlažemo da bacite pogled na ovaj popis izdanja u kojem možete pronaći sve naslove za koje još i tijekom Interlibera vrijedi popust od 20%. Popis - Popust 20%!

NOVA IZDANJA
Kao što ste vidjeli u najavama, pripremili smo i nekoliko novih izdanja koja ćemo premijerno objaviti na Interliberu.
Riječ je, naravno, o sljedećim knjigama: Nathan Never – “Ponovno rođenje” 1 i 2, Magični Vjetar – “Povratak” 1 i 2, Mister No – “Nove pustolovine” 1 i 2, album Čovječe, ne ljuti se te Mladi Tex Willer 1.
Već znate da svaka naša nova knjiga ima popust od 20% na regularnu cijenu tijekom prva dva mjeseca prodaje, no za posjetitelje ovogodišnjeg Interlibera pripremili smo dodatni popust u približnoj vrijednosti od 10%,
a evo kako ga možete ostvariti:

- Svi posjetitelji Interlibera komplet u kojemu se nalaze obje knjige Nathanovog “Ponovnog rođenja” umjesto za promotivnih 312 kn moći će dobiti za ultrapromotivnih 280 kuna!
- Komplet u kojemu se nalaze obje knjige “Povratka” Magičnog umjesto za promotivnih 296 kn moći će dobiti za ultrapromotivnih 265 kuna!
- Komplet u kojemu se nalaze obje knjige “Novih pustolovina” Mister Noa umjesto za promotivnih 296 kn moći će dobiti za ultrapromotivnih 265 kuna!
- Album "Čovječe, ne ljuti se" svi posjetitelji Interlibera umjesto promotivne 152 kn moći će dobiti za ultrapromotivnih 135 kuna!
- Prvu knjigu Texove mladosti svi posjetitelji Interlibera umjesto za promotivnih 220 kn moći dobiti za ultrapromotivnih 200 kuna!

Znate kako se kaže; no to nije sve! Ove godine slavimo 15 godina Libellusa i imamo još iznenađenja...
Čitatelji koji se odluče na kupovinu svih 8 izdanja koja smo pripremili za Interliber ostvaruju dodatni popust od 15% na promotivnu cijenu. Drugim riječima komplet tih 8 knjiga po regularnoj cijeni iznosi 1595 kn, po promotivnoj cijeni u prva dva mjeseca iznosi 1276 kn, a po ovoj ultrapromotivnoj cijeni za posjetitelje Interlibera komplet navedenih 8 knjiga iznosi 1085 kn! Napominjemo da će ova akcija vrijediti isključivo tijekom Interlibera i za prodaju na našem štandu.

LIBELLUS KOLEKCIJA
I naša Libellus kolekcija bit će u posebnoj ponudi. Po dvije različite knjige bit će skupa u jednom paketu i koštat će 49,00 kn. Na ovaj način četiri knjige iz ove edicije moći će se dobiti za samo 98,00 kn!


Bonnelijevci

Bonnelijevci i Thorgali

Bonnelijevci i ekipa iza štanda

Oštećena izdanja

Bonnelijevci i ekipa iza štanda

Bonnelijevci i ekipa iza štanda

HANGAR 7! (paviljon 6)

Nažalost ove godine nema novih stripova, ali uvijek možete nadoknaditi sa zaostalim Metabarunima ili uzeti koju fanovsku stvarčicu poput Funko figurica!

Metabaruni i stripovi na engleskom jeziku

Metabaruni i stripovi na engleskom jeziku

ANTIKVARNICA (Paviljon 6)

Razni bonellijevci i ultra stara LMS izdanja!

Razni časopisi

Ultra stara LMS izdanja!

FRANO i TICO

Dodao naknadno - ali da se ne bi zaboravilo! Na štandu u paviljonu 7a, Tico i Frano. Moći ćete kupiti naša strip izdanja, slikovnice, printeve, postere i originalne crteže, strip table i polovne stripove koji nam više ne trebaju. Odmah desno od glavnog ulaza u paviljonu 7a.

Najnovije

Vijesti

 • Crtamo stripove!
  Vrijeme: 10.04.2022 11:52:00
  Prodavač: DeeCay
  Broj pogleda: 410

Magazin

Recenzije

 • Kolonije
  Kod: NN SUPB 11f
  Ocjena: 40%
  Vrijeme: 26.5.2022. 22:32:00
  Autor: Spock
  Broj komentara: 0
  Broj pogleda: 197
 • Smrt u svemiru
  Kod: NN LIB 62c
  Ocjena: 83%
  Vrijeme: 25.5.2022. 0:37:00
  Autor: Jerry Krause
  Broj komentara: 0
  Broj pogleda: 1129
 • Neuhvatljivi
  Kod: NN LIB 68a,b
  Ocjena: 78%
  Vrijeme: 23.5.2022. 0:15:00
  Autor: drogsy
  Broj komentara: 1
  Broj pogleda: 925
 • Krvavi mjesec
  Kod: KT LU 49
  Ocjena: 76%
  Vrijeme: 20.5.2022. 23:31:00
  Autor: Spock
  Broj komentara: 3
  Broj pogleda: 1106
 • Blizanci
  Kod: NR ZS 34
  Ocjena: 29%
  Vrijeme: 19.5.2022. 22:22:00
  Autor: Hercule Poirot
  Broj komentara: 6
  Broj pogleda: 1109

Aukcije

Forum

Najčitanije

Vijesti

 • Crtamo stripove!
  Vrijeme: 10.04.2022 11:52:00
  Prodavač: DeeCay
  Broj pogleda: 410

Magazin

Recenzije

Aukcije

Forum