Bandana Rock band

Alan Ford

AF SAEX 18 | 120 str.

Jedan po jedan član ex-grupe TNT počinju se polagano pojavljivati, tako da je sada red na vječitog svađalicu i gunđala Boba Rocka! Enter the Bandana Rock Band!

Informacije o autorima

Scenarij

Crtež

Naslovnice

Ocjena stripa

Recenzija

Ukupna ocjena 42%

Priča 2

Scenarij 4

Crtež 6

Naslovnica 6

Moja ocjena

Ocijeni strip

Ocjena čitatelja

Ukupna ocjena 33%

P*2

S*1

C*5

N*4

NASLOVNICE — DOMAĆA IZDANJA

  • Bandana Rock bend
    AF SAEX 18
  • Bandana Rock bend
    AF SV 196

NASLOVNICE — ORIGINALNA IZDANJA

  • I Bandana Rock
    AF SR 441

ZANIMLJIVOSTI

Osjećam svrbež, počeškaj mi leđa,
samo pripazi na dva madeža smeđa!

Nos me također strahovito svrbi,
bit će super kad grožđe rodi na vrbi!


~~~ lyrics by Bandana rock band~~~

Kao što sam naslov epizode govori, Bunker će nam konačno prikazati što se desilo s dugogodišnjim i istaknutim (posebice u nosnom dijelu) članom svjetski poznate špijunske agencije TNT! Svi se oni vraćaju, rekao bi King, a u stripovskom svijetu to je poželjno, čak i obvezno. Primitivno brzopotezno gunđalo, svađalica dugog nosa i kratkog rasta, s lopovskom braćom i iz obitelji s mafijaškom poviješću. Sve to i ništa više – jest Bob Rock!

Priča kojom se izvukao ne pije previše vodu, kao pronašli ga nomadi (valjda Cigani jer oni trguju bijelim robljem uglavnom ;)) i prodali ga da bude deva – što je u žargonu podzemlja sinonim za onoga koji šverca drogu u svojim crijevima. Trgovci robljem i povezana kriminalistička bagra je ostala bez identiteta, a kirurg malo i previše sliči znanstveniku Icskappi s jednim staklenim okom (vidi ciklus Antenmana).

Kako je i bilo za očekivati, i Bob se odbija vratiti u TNT, što rezultira pokojom suzom u Alanovom oku. Ipak su već par desetljeća u istoj škvadri. Odbacivanje ama baš svakog člana strane Bunkera nekako mi je teško pojmljivo, odricanje od svega onoga što se gradilo nekoliko decenija. A dobro, ima Alan slatku Minuette pa neka ona drži serijal. Pokaže par puta sise, i svi sretni… Pa da.

Naprijed

AF SAEX 17 Tajanstvena žena

AF SAEX 19,24 Potreban je... Supersirko!

Naprijed

Recenzije čitatelja

  • Death

    Ukupna ocjena 35%

    3, 2, 5, 5

    Jad i bijeda

    20.02.2010
    12:49:00 sati
    Death
    uredi
  • legaz

    Ukupna ocjena 10%

    1, 1, 1, 1

    Pa ovo je da ne poveruješ, ovo nije TNT. OVO JE SRANJE.

    20.02.2010
    13:33:00 sati
    legaz
    uredi
  • Wicked

    Ukupna ocjena 39%

    2, 3, 6, 6

    Ocigledno da niko nije poginuo u onoj nesreci (ocekujem uskoro povratak i Broja 1), ali isto kao i da jeste jer Bunker iz nekog razloga odbija da clanove nekadasnje grupe TNT ponovo okupi zajedno. Bolje da ih je tad zauvek pokopao, nego da nam sad priredjuje ovakve odvratne i jadne epizode...

    20.02.2010
    15:02:00 sati
    Wicked
    uredi
  • drogsy

    Ukupna ocjena 48%

    3, 3, 8, 6

    Stvarno mi je žao što nikad bolji Perucca ova trati svoj trud, crtajući ove Bunkerove pizdarije. Ajde, barem je straom maxu poezija na nivou te bi Vas mogla oduševiti. Ako se te napušeni, that is.

     

     

    20.02.2010
    17:19:00 sati
    drogsy
    uredi
  • Opti

    Ukupna ocjena 37%

    3, 1, 7, 4

    Bobu kao da je drago napustiti dugoDUGOgodišnje prijatelje grupe TNT zbog nekog aljkavog benda kojega sačinjavaju bivši kriminalci i konobari, u što je također upleten podzaplet o Ciganima koji švercaju drogu kroz ljudska crijeva?!!? Pa koji je kurac tom Bunkeru? :D Jedino što valja je ona pjesma.

    Crtež slabiji nego inače, kao i naslovnica.

    20.02.2010
    20:14:00 sati
    Opti
    uredi
  • mpavin

    Ukupna ocjena 42%

    3, 2, 7, 6

    Bezveze, praktično ista priča kao i sa Grunfom, Jeremijom i Šefom. A uz to, još je bilo i par idiotarija i debilnih scenarističkih rješenja kojih u ovim novim brojevima ne fali, kao što ne fali ni glupih dijaloga. Humora nema uopće.

    26.02.2010
    17:37:00 sati
    mpavin
    uredi
  • Ukupna ocjena 30%

    2, 2, 4, 6

    Veća ocjena ide zbog pjesme.

    28.12.2010
    12:42:00 sati
    Patrix
    uredi
  • general war

    Ukupna ocjena 38%

    2, 2, 7, 5

    Cekaj,kako to Bob nakon tolikooo godina i silnih peripetija u grupi TNT,bez trunke emocija odbacuje sve sto je sacinjavalo njegov svet?Mogao je izlapeli Max makar staviti koju suzu,koje donosenje teske odluke,nego nista,tek onako...Eh,u sta se AF pretvorio....

    21.03.2013
    01:42:00 sati
    general war
    uredi
  • Hercule Poirot

    Ukupna ocjena 34%

    2, 2, 7, 1

    U prosjeku edicije.

    01.07.2019
    21:24:00 sati
    Hercule Poirot
    uredi
  • Kila Banana

    Ukupna ocjena 32%

    1, 1, 7, 5

    Katastrofa... Bob pa krijumčari drogu u sebi, a onda još bez imalo tuge napusti Alana i odluči živjeti izvan grupe TNT koja mu je pružila toliko toga... Grozno.

    19.01.2021
    10:35:00 sati
    Kila Banana
    uredi
  • prozirna senka

    Ukupna ocjena 27%

    2, 2, 4, 3

    Neobjasnjivo. Zasto se i truditi da vracas likove koje si mogao lagano da pobijes, ako niko od njih ne zeli da bude vise clan TNTa? Idijotizam na kub.

    06.04.2021
    22:05:00 sati
    prozirna senka
    uredi

Najnovije

Vijesti

Magazin

Recenzije

  • Veliki Džeronimo
    Kod: TX ZS 862/863
    Ocjena: 88%
    Vrijeme: 16.10.2021. 0:28:00
    Autor: tex2
    Broj komentara: 1
    Broj pogleda: 656
  • Novi Kanton
    Kod: KT VG 39/40/41
    Ocjena: 68%
    Vrijeme: 14.10.2021. 1:02:00
    Autor: Spock
    Broj komentara: 3
    Broj pogleda: 1047
  • Povratak u kuću strave
    Kod: ZG LUSP 41
    Ocjena: 36%
    Vrijeme: 12.10.2021. 1:13:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 9
    Broj pogleda: 1575
  • Gusari
    Kod: VB LU 3
    Ocjena: 70%
    Vrijeme: 10.10.2021. 16:31:00
    Autor: Ivan Liverpool
    Broj komentara: 7
    Broj pogleda: 1086
  • Soldier X
    Kod: CAB MRV 1
    Ocjena: 68%
    Vrijeme: 8.10.2021. 16:27:00
    Autor: Paka01
    Broj komentara: 0
    Broj pogleda: 803

Aukcije

Forum

Najčitanije

Vijesti

Magazin

Recenzije

  • Zombiji u Darkwoodu
    Kod: ZG VCZS 28
    Ocjena: 85%
    Vrijeme: 8.8.2021. 9:30:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 12
    Broj pogleda: 2520
  • Bez budućnosti
    Kod: NN LIBSP 19
    Ocjena: 74%
    Vrijeme: 20.8.2021. 7:19:00
    Autor: Jerry Krause
    Broj komentara: 0
    Broj pogleda: 2035
  • Otmica Ikara La Plumea
    Kod: ZG KOZA 11
    Ocjena: 49%
    Vrijeme: 26.8.2021. 0:37:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 12
    Broj pogleda: 1755
  • Witiko!
    Kod: ZG KOZA 10
    Ocjena: 62%
    Vrijeme: 6.9.2021. 0:29:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 11
    Broj pogleda: 1638
  • Kineska četvrt
    Kod: TX LIB 8
    Ocjena: 87%
    Vrijeme: 18.8.2021. 7:22:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 9
    Broj pogleda: 1615

Aukcije

Forum