Ples sjekire

Zagor

ZG EXT 43/44 | 95 str.

Nakon pustolovine s vješticom Yaskom, narod Malih ljudi smatra naše drugove odgovornima za njezinu smrt, a i smrt malog Orika. Otimaju Chica, a Zagor i ogromni traper Kirk (koji rukama čupa drveće iz korijena) idu tragom otmičara! A osim sukoba sa malim plemenom, u okolnoj šumi moraju se sukobiti sa šumskim demonima koji ne praštaju! Hoće li se i ovog puta naši junaci uspjeti izmigoljiti iz mnogobrojnih ruku zla?

Informacije o autorima

Scenarij

Crtež

Naslovnice

Ocjena stripa

Recenzija

Ukupna ocjena 41%

Priča 4

Scenarij 3

Crtež 5

Naslovnica 5

Moja ocjena

Ocijeni strip

Ocjena čitatelja

Ukupna ocjena 51%

P*4

S*3

C*6

N*6

NASLOVNICE — DOMAĆA IZDANJA

  • Ples sjekire
    ZG EXT 43
  • Šumski demoni
    ZG EXT 44
  • Carstvoto na crnata vešterka
    ZG MP33 9
  • Šumski demoni
    ZG MP33 10
  • Demoni iz šume
    ZG ZS 528

NASLOVNICE — ORIGINALNA IZDANJA

  • Il piccolo popolo
    ZG SI_2 9
  • Agguato alle rapide
    ZG SI_2 10
  • La danza della scure
    ZG SI_2 11
  • I demoni della boscaglia
    ZG SI_2 12
  • La legge rossa
    ZG SR 9
  • La danza della scure
    ZG SR 10
  • La legge rossa
    ZG TT 9
  • La danza della scure
    ZG TT 10

ZANIMLJIVOSTI

  • Ovaj broj je pisao Nolittin otac Bonelli senior (7. od 9), budući da je Sergia ulovila stvaralačka blokada ;)
  • Već treće pojavljivanje Malih ljudi!
  • Naslovnica ZS #528 rad je domaćeg autora, nagađam da je Mikica; a naslovnica EXT #44 zapravo je naslovnica LUSP #7 "Utrka sa sedam strelica"
  • Naslovi striscia su redom: Mali ljudi, Zasjeda kod slapa, Ples sjekire, Šumski demoni

Pustolovina sa Yaskom je ipak sretno završila za naše junake, no Gianluigi odlučuje povezati okolnosti iz prijašnje epizode sa novom epizodom. Jer, Zagorova avantura se nastavlja! Još jedanput odlučuje u priču uvesti element izgubljenog plemena u zabačenom i nepristupačnom kraju kao što je to napravio sa nesretnim potomcima Francuza u "Ljudima iz močvare". Ta će se priča opetovano ponavljati još tisuću puta, kao što se već ponavljala prije u Malom Rendžeru i Velikom Bleku. No, ovako sada konačno možda i saznajemo porijeklo patuljastih Ferrijevih ljudi obožavatelja šišmiša i Yaskinog podanika Orika.

U priču nas uvodi kapetan utvrde Henry, mladoliki Pat (koji opet ima mlađi izgled nego u epizodi prije), koji obavještava Zagora o komešanju na sjeveru. U utvrdi sreće nesuđenog kompanjona, divovskog trapera Kirka (čija je snaga skoro ekvivalentna Bleku!), koji će mu biti nezamljenjiv saveznik u borbi protiv mnogobrojnih teškoća koje će Zagor morati premostiti prije konačnog cilja. Srećemo i Crnog Sokola, poglavicu Gavrana; zatim Wapua, vrača Gavrana. Prvi dio priče završava u selu Malih ljudi, da bi Gianluigi u igru uveo i tajanstvena šumska stvorenja koja teroriziraju malecke ratnike. No, Zagor ne bi bio Zagor kad ne bi došao do briljantne solucije (koji Malima nikako ne bi mogao pasti na pamet!), odnosno, ne mogavši ih pobijediti šakama, jednostavno zapali cijelu šumu! Bah...

Ovo jest posljednja Gianluigijeva priča u prvom nizu, a intermezzo između prave zadnje dvije njegove epizode napravit će Nolitta. Nakon Ferrija i svog starog, Nolitta će vratiti pravi duh koji je vladao u samoj prvoj epizodi, odnosno, ne tako grub i ciničan Zagor, simpatičniji debeljko i pravi asortiman negativaca, od snajperista, opakih trgovaca do željeznih čudovišta i ludih znanstvenika. Baš mi je drago što Gianluigi nije dalje pisao jer bi Zagor bio u gabuli za koju godinu, a onda bi se vjerojatno neslavno ugasio...

Mali narod i Chico u nevolji

Naprijed

ZG EXT 42/43 Vještica iz Crne močvare

ZG EXT 44/45 Čudnovati violinist

Naprijed

Recenzije čitatelja

  • npetros2@htnet-dsl

    Ukupna ocjena 38%

    2, 1, 7, 8

    Ovo su zapravo njagore Zagorove epizode,od  GL Bonellija... fuj! Nedovoljno iskorišteni golemi pauci, ovo,ono...
    16.01.2008
    21:01:00 sati
    npetros2@htnet-dsl
    uredi
  • Inferno

    Ukupna ocjena 40%

    4, 3, 5, 4

    Da budem iskren, ja ne vidim neku veću razliku između Nolitte, Ferrija i G. I. Bonellija kod tih prvotnih epizodica. Sve je to namijenjeno predškolskoj dobi. Jedina svijetla točka ove epizode je Ferrijev prikaz goručih paukova.
    16.01.2008
    22:36:00 sati
    Inferno
    uredi
  • dcopic

    Ukupna ocjena 71%

    9, 4, 8, 8

    Jedna od priča uz koju sam proveo djetinjstvo pa za mene ima malo veču važnost. Zabavna pustolovina i jedna od najboljih Zagorovih epizoda s manje od 100 stranica. Scenarij je prekratak, da je napisano barem za duplo stranica, možda bi to na kraju bila i upečatljivija priča. Crtež mi je dobar, naslovnice za ono vrijeme odlične, a Dnevnikova naslovnica najljepša mi je od svih njihovih ikad objavljenih... 
    17.01.2008
    00:25:00 sati
    dcopic
    uredi
  • I like girlz

    Ukupna ocjena 47%

    4, 4, 6, 5

    stvarno mi je žao ferrija što je morao trošiti svoje vrijeme na ovakve gluposti i debilizme.
    17.01.2008
    01:06:00 sati
    I like girlz
    uredi
  • Koresh

    Ukupna ocjena 36%

    2, 2, 6, 6

    slaba priča
    17.01.2008
    15:36:00 sati
    Koresh
    uredi
  • flamboyant soul

    Ukupna ocjena 40%

    6, 2, 5, 1

    Hej DeeCay, ti si se baš ulovio ovih prvih epizoda, a? ;))) Epizoda koja je ustvari mogla biti dobra, jer veliki pauci su uvijek na cijeni, pogotovo ako izjedaju sirote ljude. Recimo, da ima onih nekih superjunačkih elemenata ala Blek Stena, odvažnost, junaštvo i sirova snaga, vjerojatno bi dao koju ocjenu više. Ovako je bezveze, Zagor i ekipa spale šumu. Kao, Zagor im objašnjava: ''Jebiga, dečki, ako ja nisam ništa mog'o napravit', onda vam stvarno nema druge nego sve spalit'.'' Trebalo je onu traperčinu šta je bio s njim bolje iskoristit, da čupa noge tim paucima, bori se s njima golih ruku, i slično. Ova naslovnica izgleda k'o da ju je crt'o Galleppini.
    18.01.2008
    02:08:00 sati
    flamboyant soul
    uredi
  • ken2

    Ukupna ocjena 21%

    1, 1, 4, 3

    ako je jaska bila loša, nakon ovog moramo to uzeti s rezervom, jer ovo je možda i najlošiji zagor ikadi daj dikej, ne rasipaj svoj talent na ove zagorčiće
    19.01.2008
    10:25:00 sati
    ken2
    uredi
  • Spock

    Ukupna ocjena 31%

    3, 2, 5, 1

    S ovom epizodom završava najmračnije Zagorovo razdoblje. Srećom pa nije dugo trajalo. Tata Bonelli se vratio s još dvije priče od sedamdesetak stranica od kojih je, ako se dobro sjećam, prva, po običaju, teška katastrofa, a druga, zanimljivo, čak i dobra (Osveta vrača ili Vrač Vabaši). Eto materijala za recenzirat, DeeCay. Dnevnikova naslovnica je najluđa od svih Zagorovih naslovnica - zakon, ali ovdje se ipak ocjenjuju orginalne, a ova je najgora.
    21.01.2008
    00:30:00 sati
    Spock
    uredi
  • Ukupna ocjena 70%

    7, 7, 7, 7

    Ovo je jedan od prvih zagora koje sam pročitao pa će stoga ova epizoda dobiti malo veće ocjene.
    26.01.2008
    20:26:00 sati
    Akul
    uredi
  • Aco

    Ukupna ocjena 33%

    2, 2, 4, 9

    Bilo bi zanimljivo saznati kakvi su bili rezultati prodaje ovih epizoda u Italiji jer slutim da nisu bili baš najbolji. Nakon niza očajnih početnih epizoda, čudim se kako je Zagor uopće nastavio izlaziti jer teško mi je povjerovati da je neko (čak i u to vrijeme) mogao uživati u čitanju. Jedino vrijedno spomena su veliki paukovi, možda i prva natrprirodna čudovišta u Zagorovim epizodama. Naslovnica mi se sviđa,iako (opet) proporcije nisu baš najsjajnije a i ostaje misterije kako se Zagor tako bacio sa sjekirom u rukama.Ali ukupno gledano, ovo je jedna od najupečatljivih naslovnica u serijalu.
    27.01.2008
    13:38:00 sati
    Aco
    uredi
  • piquet

    Ukupna ocjena 87%

    9, 9, 8, 9

    nastavak na priču s yaskom...opet zanimljivi likovi i događanja...devetka za domaću naslovnicu jer me privukla kao klinca....jedan od rijetkih zagora koje sam kupio na štandu.
    28.01.2008
    16:38:00 sati
    piquet
    uredi
  • PAJDO

    Ukupna ocjena 60%

    6, 5, 7, 6

    Osrednja priča iz Zagorovih početaka isto kao i crtež i naslovnice.
    29.01.2008
    22:04:00 sati
    PAJDO
    uredi
  • mali od palube

    Ukupna ocjena 94%

    10, 9, 9, 10

    Fora epizoda.
    31.01.2008
    14:37:00 sati
    mali od palube
    uredi
  • vope

    Ukupna ocjena 63%

    5, 5, 8, 9

    Interesantno je koliko mi ovaj, od svih kuđeni, Ferijev crtež "leži", sviđa mi se to - kad bolje razmislim nema tog Ferijevog crteža koji mi se ne sviđa! Priča je otanja i razrešenje problema sa velikim paucima (sa krstićima na očima i isplaženim jezicima - na tren sam pomislio da predstavljaju inkarnaciju nas ljudi ili šta li već) nam ukazuje da mali narod ima mali mozak u stvari. Čekali su velikog Zagora da potpali roštilj - ta očigledna glupost mi je najveći nedostatak ove epizode. Devetaka za originalnu naslovnicu prvog dijela, koja je više nego fenomenalana.Nije to toliko loše ljudi...
    07.02.2008
    14:37:00 sati
    vope
    uredi
  • Poncho

    Ukupna ocjena 26%

    1, 2, 5, 2

    Stari Benneli stvarno je bio bezidejan. Još se sićan kako san ko mali bio šokiran tim paucima. Odakle se oni stvorili? Pa oni gorostas... Loše, loše...
    26.02.2008
    13:16:00 sati
    Poncho
    uredi
  • Deki86

    Ukupna ocjena 41%

    2, 2, 7, 8

    Jedna od najgorih epizoda ikad. Kratko i jasno.
    26.02.2008
    18:56:00 sati
    Deki86
    uredi
  • Ukupna ocjena 91%

    8, 9, 10, 10

    29.02.2008
    20:40:00 sati
    Neustrašivi Chico
    uredi
  • Ukupna ocjena 70%

    6, 7, 8, 7

    Ne sviđa mi se priča, malo prenaivna. Crtež vrlo dobar, ali je prva naslovnica prejednostavna i dosadna.
    06.10.2008
    00:18:00 sati
    Deva
    uredi
  • Ukupna ocjena 37%

    3, 1, 7, 4

    Najbolje u svemu je sto Zagor krene u avanturu sa namerom da ugusi neku pobunu na severu, pominju se Delaveri, Gavranovi i sl, a na kraju od svega toga nema ni pomena, sem podatka da su u stvari oni patuljci zasluzni za nemire, bez objasnjenja kako, zasto i sl. Priceless.
    27.12.2008
    00:49:00 sati
    Colt
    uredi
  • supermike

    Ukupna ocjena 56%

    4, 5, 8, 5

    Stari Bonelli jednostavno nije za ovo. Ova epizoda je još i čitljiva za razliku od njegovih ostalih.
    25.01.2009
    18:33:00 sati
    supermike
    uredi
  • Archy

    Ukupna ocjena 36%

    3, 1, 6, 6

    OK, golemi pauci su u redu, veliki potencijal za priču. Kad su krenuli u šumu, mislio sam da će se radnja protegnuti na još barem jednu ili čak dvije epizode, jer pauke ipak treba potamaniti. Ali ne, Zagor dolazi na fantastičnu zamisao - spaliti cijelu šumu!!! I situacija se rješava na najjednostavniji i najgluplji mogući način. Fuj.
    14.05.2009
    23:10:00 sati
    Archy
    uredi
  • lwood

    Ukupna ocjena 26%

    1, 1, 6, 2

    užasno dosadno
    27.05.2009
    21:16:00 sati
    lwood
    uredi
  • King Warrior

    Ukupna ocjena 60%

    5, 5, 7, 9

    Izgleda da su patuljci u ono doba bili bas popularni, ovo im je trece pojavljivanje za kratko vrijeme.
    10.07.2009
    22:49:00 sati
    King Warrior
    uredi
  • Tonka24

    Ukupna ocjena 62%

    6, 6, 7, 5

    Prvo cestitke i hvala deecayu na recenzijih starih epizoda.Prica zanimljiva sa zanimljivim likovima Kirk fasciniralo me kako cupa stabla golim rukama :O madar poglavica malih ljudi...atmosfera radnje mi se takoder sviđa planine,pećine...Drugi dio price je super zapoceo s onim golemim paucima.Traljavo je u trenutku kad se pauci pojavljuju prvi put pred zagorom,chicom i Kirkom,oni kao da su ugledali u najbolju ruku zmiju a ne neke goleme vrlo opasne pauke.Kraj zaista najneslavniji u citavom serijalu od toliko ideja,vizija kraetivnosti zagor zapali cijelu šumu??!!Očito je ovdje bio problem nedostatak stranica ili nesto drugo...Za kraj bi htio naglasiti da se ovi pauci mogu iskoristiti u današnje vrijeme npr.povratak zagora iz juznoamericke avanture i nailazi darkvud krcat ovim paucima i onda razviti jednu vrlo dobru pricu mislim da bi time cak i ova epizoda imala smisla.

    08.04.2011
    19:35:00 sati
    Tonka24
    uredi
  • bjelolasica

    Ukupna ocjena 29%

    2, 1, 5, 5

    Malecki nemaju dovoljno veliki mozak da shvate da spale šumu.

    30.09.2011
    10:35:00 sati
    bjelolasica
    uredi
  • Duje Belak

    Ukupna ocjena 45%

    4, 3, 6, 6

    Nije užasno , ali opet slab, punkunt ću od smijeha, kad je Chico opalio onoga tipa za  butom po glavi... a onda on kasnije čupa drveće ...  zabavno za djecu do 12 godina.

    15.04.2012
    08:52:00 sati
    Duje Belak
    uredi
  • going going

    Ukupna ocjena 57%

    5, 3, 8, 9

    ovu epizodu sam procitao davno pa se bas i ne secam svega ali se secam ogromnih paukova sa velikim ocima koji gore u vatri

    naslovnica je bas dobra ako se misli na ovu gde zagor stoji sa sekirom a iza njega kamen

    03.05.2012
    12:29:00 sati
    going going
    uredi
  • Ukupna ocjena 82%

    8, 8, 9, 7

    Odlična avantura puna humora. Takvih Zagorovih priča dandanas više ne rade ali stvarno imaju nekakav čar.

    21.05.2012
    11:24:00 sati
    tekumze
    uredi
  • grofica Varga

    Ukupna ocjena 49%

    5, 3, 6, 7

    Ova naslovnica ZS 528 je totalna ludnica. Nisam se prestala smijati pola sata...

    Predobra scena je kada Kirk iščupa stablo skupa s korijenjem i to ne jedno, nego pazi, hrpu stabala, dovoljno da se izgradi splav, Smijurija živa... Patuljke neću ni komentirati, po tom Darkwoodu sami patuljci. Riješenje sa paljenjem šume je katastrofa, a ovi pauci koji plaze jezik su u rangu sa živinom koja se nalazi na ZS naslovnici...

    07.11.2012
    02:13:00 sati
    grofica Varga
    uredi
  • sergej773

    Ukupna ocjena 40%

    3, 4, 6, 1

    25.12.2012
    17:21:00 sati
    sergej773
    uredi
  • Oki

    Ukupna ocjena 41%

    4, 3, 5, 5

    Tračak uzbuđenja i napetosti kada Zagor i "ekipa" idu u šumu gdje se nalaze čudovišta sa tisuću očnjaka...i to je to! Ostatak priče baš i nije zanimljiv.
    03.03.2013
    22:20:00 sati
    Oki
    uredi
  • Opti

    Ukupna ocjena 41%

    4, 2, 5, 8

    Priča jednostavno obilježena vremenom kad je izašla. Da se ovakvo nešto pojavi na kioscima danas, ljudi bi bili uvrijeđeni ogromnim paucima koji plaze jezike i iskriže oči pri smrti, ljudima koji kidaju stabla iz zemlje i, dakako, ratnicima kepecima. Ne kužim kakve veze ona sjeverna komešanja spomenuta na početku imaju s ostatkom stripa.

    Ferrijev crtež prosječan, naslovnica generična ali lijepo nacrtana.

    25.07.2013
    11:04:00 sati
    Opti
    uredi
  • mpavin

    Ukupna ocjena 59%

    5, 5, 7, 8

    Zanimljivo je kako se Kirk poslije više nikad nije pojavio, a ima potencijala za jednu epizodu sa puno šaketanja. Ovdje sam dobro zapamtio onaj dio s paucima i on mi je puno bolji od početnog dijela s patuljcima unatoč jeftinom rješenju na kraju. Zagor je već od ranih dana dokazao da je sposobni piroman. Naslovnica je dobro nacrtana ali i previše jednostavna.

    26.10.2013
    09:44:00 sati
    mpavin
    uredi
  • acestroke

    Ukupna ocjena 69%

    6, 7, 7, 9

    Ah, "dobri" stari Zagor.  Svei fazoni slicni jedan drugom, svi raspleti takodje, ali ipak, nesto me je uvijek ponovo vuklo na ove price kad sam bio mali.  Ova avantura sa gigantskim paucima, a la "The Lord of the Rings: The Return of the King" Shelob pauk, je zabavna u kao trash pulp story.  Kirk je zanimljiv lik, a i Chicovi stosovi ovdje nisu losi.  Naravno, nije ovo nista posebno, ali za ovo ranije Zagorovo doba, moglo je i puno gore.  Crtez prosjecan, naslovnica je vrlo dobra. 

    01.11.2013
    02:12:00 sati
    acestroke
    uredi
  • caramba

    Ukupna ocjena 58%

    4, 4, 8, 10

    Ocjena za naslovnice odnosi se naravno na talijanske, a ne na ovu nakazu sa ZS naslovnice

    27.07.2014
    00:45:00 sati
    caramba
    uredi
  • Stripmen

    Ukupna ocjena 45%

    4, 3, 5, 9

    Priča sa Yaskom mi se jako svidela no ovaj je nastavak dosta slabiji iako je imao pontencijala da bude odličnna priča.

    11.09.2014
    16:07:00 sati
    Stripmen
    uredi
  • hrvoje23

    Ukupna ocjena 75%

    8, 6, 8, 9

    Solidna priča, koja je ipak za koplje bolja od ostalh iz tog doba.  Čak je i crtež puno bolji. Realizacija je naravno mogla i malo bolje, ali zanimljivo. Šteta što nije bilo više borbe s paucima.

    21.09.2014
    15:29:00 sati
    hrvoje23
    uredi
  • DODSFERD

    Ukupna ocjena 38%

    3, 2, 7, 2

    Opet je G. L. Bonelli nastavio sa svojim nebulozama, nakon one dobre priče sa Yaskom htio je ponuditi nekakav nastavak toga ali je sve to ispalo prilično traljavo. Donedavno su utvrdu Henry naseljavali traperi i civili ali ovdje su se odjednom stvorili vojnici a da nigdje nije objašnjeno na koji način. Da li je scenarist htio unijeti drastične promjene u tu utvrdu ili je jednostavno zaboravio na prijašnje epizode teško je sada reći. Scena kada Kirk čupa stabla skupa sa korijenom je previše naivna čak i za djecu. Potpuno različite stvari su isčupati drvo koje raste iz korijena ili stup koji je samo ukopan u zemlju, razlike su neusporedive ali pitanje da li je Bonelli toga bio svjestan. Barem se u zadnjem dijelu sa onim divovskim paucima moglo izroditi nešto zanimljivo da se upotrijebilo više mašte ali po starom običaju tu se pribjeglo najgorem mogućem rješenju. Zašto napraviti neku zanimljiviju borbu između pauka i Zagorove ekipe kada se to može riješiti na jednostavniji način spaljivanjem šume.

    Originalna naslovnica je nemaštovita a ona prva verzija gdje je stijena obojana u bijelo je baš očajna, jedino što u ovoj cijeloj priči vrijedi je Ferrijev crtež.

    05.10.2014
    17:35:00 sati
    DODSFERD
    uredi
  • igor 12

    Ukupna ocjena 56%

    5, 6, 6, 5

    nije loše,nekakva prolazna ocjena.

    samo,velike zamjerke Ferriju,katastrofalno je nacrtao one divovske pauke

    31.12.2014
    08:36:00 sati
    igor 12
    uredi
  • Zagor12

    Ukupna ocjena 42%

    3, 3, 6, 6

    Ima nekoliko simpatičnih trenutaka ali u globalu još uvijek vrlo slabo.

    18.01.2015
    13:06:00 sati
    Zagor12
    uredi
  • wesskowaz

    Ukupna ocjena 38%

    3, 3, 5, 5

    Dzinovski pauk i tako te fore. :)

    20.08.2015
    21:47:00 sati
    wesskowaz
    uredi
  • Dwayne_Looney

    Ukupna ocjena 41%

    2, 2, 8, 5

    Korak unazad Bonellija. Dosta nelogičnosti u ovoj epizodi. Najneobičnije je da se na početku spominje pobuna više plemena a onda se sve svodi na male Indijance koji se konkretno žele osvetiti Zagoru jer ga smatraju ubojicom Yaskina pomoćnika. Zaista čudno čemu potreba da se osvete zbog smrti Yaskina pomoćnika kad je on vlastitom voljom napustio pleme i pomagao Yaski u onoj močvari. Dalje, nakon što Zagor dobije dvoboj s poglavicom i dva ratnika oni prihvate kao istinu njegovu priču da nije ubio Orika i zamole ga za pomoć. Zanimljiva je ta ideja o divovskim paucima ali kao da je poslužila samo za nabijanje stranica, kao što netko reče u svezi Zagorova rješenja paljenja šume: "Pa zar se i Indijanci tog nisu mogli dosjetiti?".

    28.12.2016
    16:38:00 sati
    Dwayne_Looney
    uredi
  • Ukupna ocjena 64%

    5, 5, 8, 10

    05.01.2017
    17:28:00 sati
    suply1
    uredi
  • Hercule Poirot

    Ukupna ocjena 35%

    4, 2, 4, 5

    Sivilo.

    08.06.2019
    11:25:00 sati
    Hercule Poirot
    uredi
  • brancika

    Ukupna ocjena 67%

    7, 7, 6, 7

    13.07.2020
    18:54:00 sati
    brancika
    uredi
  • Altairfan

    Ukupna ocjena 49%

    5, 5, 5, 4

    Svidjelo mi se je to povezivanje na prethodnu priču .  
    Sama priča nije nešto posebno .
    Šumski demoni , odnsosno divovski pauci su jedino što je bilo zanimljivo iz priče . A baš da se ovi indijanci nisu sjetili ih spaliti- to mi je nekako nelogično .
    Ali prožvakat ću to .

    18.07.2020
    16:37:00 sati
    Altairfan
    uredi
  • Ukupna ocjena 57%

    5, 5, 7, 6

    10.08.2020
    20:00:00 sati
    Cickospek
    uredi

Najnovije

Vijesti

Magazin

Recenzije

  • Bog Puma
    Kod: TX ZS 45
    Ocjena: 53%
    Vrijeme: 30.9.2020. 13:04:00
    Autor: tex2
    Broj komentara: 2
    Broj pogleda: 280
  • Leglo otrovnica
    Kod: KM ZS 806
    Ocjena: 87%
    Vrijeme: 29.9.2020. 13:13:00
    Autor: Hercule Poirot
    Broj komentara: 3
    Broj pogleda: 424
  • Vremenska mašina
    Kod: MM LIB 39
    Ocjena: 54%
    Vrijeme: 28.9.2020. 13:46:00
    Autor: prozirna senka
    Broj komentara: 4
    Broj pogleda: 514
  • Pipci!
    Kod: ZG VEC 158/159
    Ocjena: 78%
    Vrijeme: 27.9.2020. 21:05:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 4
    Broj pogleda: 1066
  • Voštana maska
    Kod: KT LU 9/10
    Ocjena: 65%
    Vrijeme: 25.9.2020. 14:03:00
    Autor: Kila Banana
    Broj komentara: 3
    Broj pogleda: 530

Aukcije

Forum

Najčitanije

Vijesti

Magazin

Recenzije

  • Put za raj
    Kod: ZG VCSP 32
    Ocjena: 50%
    Vrijeme: 3.7.2020. 23:14:00
    Autor: Djole
    Broj komentara: 15
    Broj pogleda: 2772
  • Povratak Zimske Zmije
    Kod: ZG VCZS 20
    Ocjena: 91%
    Vrijeme: 7.8.2020. 17:10:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 14
    Broj pogleda: 1898
  • Povratak samuraja
    Kod: ZG VEC 155/157
    Ocjena: 81%
    Vrijeme: 31.8.2020. 23:37:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 9
    Broj pogleda: 1484
  • Plamen nad Merivelom
    Kod: ZG VEC 143/144
    Ocjena: 76%
    Vrijeme: 18.8.2020. 0:16:00
    Autor: going going
    Broj komentara: 12
    Broj pogleda: 1285
  • Proteus
    Kod: TX ZS 33/984/985
    Ocjena: 76%
    Vrijeme: 10.7.2020. 15:34:00
    Autor: igor 12
    Broj komentara: 7
    Broj pogleda: 1196

Aukcije

Forum