Nevidljivi čovjek

Zagor

ZG LEX 172/174 | 220 str.

Zagor i Chico su otišli u obližnji gradić obaviti kupovinu kućnih potrepština. Niz paranormalnih pojava, vojska i profesor Verybad navest će ih da u tom gradiću ostanu duže od planiranog. Zadržat će se onoliko koliko je potrebno da razriješe misterij i otklone prijetnju.

Informacije o autorima

Scenarij

Crtež

Naslovnice

Ocjena stripa

Recenzija

Ukupna ocjena 51%

Priča 8

Scenarij 2

Crtež 4

Naslovnica 9

Moja ocjena

Ocijeni strip

Ocjena čitatelja

Ukupna ocjena 50%

P*5

S*4

C*4

N*8

NASLOVNICE — DOMAĆA IZDANJA

  • Konačni obračun
    ZG LEX 172
  • Požar u utvrdi Jericho
    ZG LEX 173
  • Nevidljivi čovjek
    ZG LEX 174
  • Lavlje srce
    ZG ZS 514
  • Tajni eksperimenti
    ZG ZS 515
  • Nevidljivi čovek
    ZG ZS 516

NASLOVNICE — ORIGINALNA IZDANJA

  • La resa dei conti
    ZG SR 165
  • Incendio a Forte Jericho
    ZG SR 166
  • L'uomo invisibile
    ZG SR 167
  • La resa dei conti
    ZG TT 165
  • Incendio a Forte Jericho
    ZG TT 166
  • L'uomo invisibile
    ZG TT 167

ZANIMLJIVOSTI

  • Korijen svih pripovijetki, stripova, filmova i serija o nevidljivom čovjeku može se naći u djelu Invisible man kojeg je napisao H.G. Wells. Izdano je davne 1897.godine. Protagonist romana je znanstvenik Jack Griffen. Fotografija na recenziji je iz istoimenog filma snimljenog 1933. od redatelja Jamesa Whalea. Mojoj generaciji je ipak bliža komedija „Memoirs of an Invisible man“ (Chevy Chase) snimljena 1992.
  • Originali su izašli u travnju, svibnju i lipnju 1979. godine.

Vjerujem da smo većina nas, kao djeca, bar jednom vodili raspravu o pitanju "Što bi ti da si jedan dan nevidljiv?" To je uz pitanje "Što bi ti da imaš vremeplov?" jedno od važnijih pitanja svakog djeteta koji imalo drži do svog statusa u razredu. Za sve je kriv SF klasik H.G. Wellsa – Invisible Man koji je ne samo ovim djelom nego i mnogim drugima poslužio kao inspiracija budućim piscima i scenaristima fantastike. Prema tome nije čudno da i Zagor, za kojeg autori crpe inspiraciju iz knjiga, starih filmova i stripova, ima svog nevidljivog čovjeka. Žao mi je što se jedna takva klasična tema odradila loše, a imala je potencijal.

Počelo je s polukomičnom scenom Chica. On smatra da je meksička hrana ljuća od kineske, što je izazvalo kinesko osoblje da mu servira ekstremno pikantan umak. Taj geg je Segna katastrofalno nacrtao. Od njega dobijete goru žgaravicu, čir na želudcu i hemeroide nego da ste pojeli Chicov obrok. I ne bi vas spasila ista ona bačva piva kojom je Chico kasnije gasio požar u trbuhu. Tako pijan se izvalio u sjenik i zaspao, a Zagor je otišao u kupovinu namirnica. Nakon nekog vremena, Chico se probudio sa glavoboljom i mamurlukom taman da svjedoči paranormalnoj pojavi koja se odvijala u staji. Konj se potkovao i osedlao sam od sebe, a vile (ne bića iz bajke nego oruđe za prebacivati sijeno ) su same od sebe poletjele u zrak i opalile ga po glavi. Prestrašio se i potrčao Zagoru kukati kako su ga napali duhovi. Zagor se nije previše obazirao uvjeren da su krivi pivo i kineska kuhinja.

Uslijedili su događaji koji su i samog Zagora uvjerili da tu nešto smrdi. Sreli su se sa starim prijateljem šerifom Bradyjem i otišli popiti piće. Brady se usred neobaveznog čavrljanja za šankom srušio sam od sebe. Zadavljen od nečije nevidljive ruke. U gostionu se sjatilo mnogo začuđenih ljudi među kojima su bili satnik Lawrence , pukovnik Richard M. Hudson, bojnik Franklin Parker i naš stari dobri profesor Verybad. Pojava Verybada i njegova zabrinutost Zagoru je a i čitateljima rasvijetlila neke stvari. Još kada u jednadžbu ubacimo kako je pobjegao Jim Kelly, zatvorenik koji je čekao smaknuće... Ali nisam vam sve rekla, ostaje još mnogo peripetija i neočekivanih obrata. Doduše, naivnih i ispričanih na dječji način.

Primjerice, u filmu „Invisibile man“ koji je rađen po knjizi H.G. Wellsa odjeća koju nosi nevidljivi čovjek je vidljiva, tako da je on nevidljiv samo onda kada je gol. U Zagoru i odjeća postane nevidljiva što je dovelo do smiješne scene u kojoj je (valjda, nisam mogla vidjeti) nevidljivi čovjek iz svog nevidljivog džepa izvadio nevidljivi nož koji je od jednom postao vidljiv. Tu su mogli smisliti neko kreativnije rješenje.

Općenito gledano mnogi brojevi pisani od strane Castellija, Pezzina i Canzija u fazi Nolittinog kraja, imaju tu neku svoju čudnu spiku. Preciznije to su Zelena opasnost, Duhovi, Nevidljivi čovjek, Male ubojice, Sierra Blanca... U svim tim brojevima su same ideje dobre a scenariji su im loši. Kao da su željeli napraviti dobar strip a da je nekako loš. Jednostavno su svi mahom oboljeli od neke psihoze, podvojene ličnosti, pa se nisu mogli dogovoriti sami sa sobom što u biti žele. Prije nego je zavladalo to ludilo u Boneliju Canzio je napisao (samostalno) jednu sasvim dobru epizodu "Šake i zlatno grumenje". U "Nevidljivom čovjeku" je i njega uhvatio trend bipolarno poremećenih stripova u kojima priča i scenarij kontriraju jedno drugome po pitanju kvalitete. Dok je u ovoj epizodi Canzio bio tek na početku svog stvaralaštva u Zagorovim pustolovinama, Pini Segna je na vrhuncu. Vrhuncu svoje blesavosti, a to je scena sa Chicovim očima koje lete oko glave. Svaki pravi ljubitelj Zagora mora znati za tu scenu. To je antologija.

Ferri se nekako uspio oduprijeti spomenutom trendu. Njegove naslovnice i dalje ganjaju solidan prosjek. Iako je na naslovnici "Nevidljivi čovjek" Zagorov donji dio tijela mrvicu nezgrapan, a i u nekoj je neprirodnoj pozi, mjesec i "noćna" ljubičasta boja ispravljaju stvar. To je baš lijepo istaknulo nevidljivog čovjeka. Istaknuti nešto nevidljivo je imati posla sa paradoksom! Druga naslovnica u kojoj Zagor melje laboratorij u papar je predivna. Zagorove znanstvene metode su za Nobelovu nagradu.

Zagor kao znanstvenik

Naprijed

ZG LEX 168/172 Sedmorica neustrašivih

ZG LEX 174/176 Krilati osvetnik

Naprijed

Recenzije čitatelja

  • Rock.Bob Rock

    Ukupna ocjena 20%

    3, 1, 1, 5

    Jad i bijeda. Ovo je loše kao i početne epizode. Čak i gore, tamo je bar crtež mogao proći. Segna je najgori crtač stripova ikada. Ferri može proći. Jesam li spomenuo da je Segna smeće?

    15.07.2010
    11:49:00 sati
    Rock.Bob Rock
    uredi
  • legaz

    Ukupna ocjena 32%

    5, 2, 1, 8

    Senga. Šta je bilo s njime?

    Naslovnice nisu loše, priča bi bila ok da nije gore navedene persone.

    P.S crtež= NULA

    15.07.2010
    12:33:00 sati
    legaz
    uredi
  • Zagor-te-nay

    Ukupna ocjena 51%

    7, 6, 1, 9

    Neću bit tako kritičan ko ljudi poviše al mislim da je recimo Ferri crta ovu priču da ocijena nebi bila ispod 85%. Ukratko, Segna je sve zasra. Kao i onu priču na otoku duhova, jedino je nešto solidno izvuka iz priče s onim afrikancima.

    15.07.2010
    12:56:00 sati
    Zagor-te-nay
    uredi
  • Combatrock

    Ukupna ocjena 19%

    2, 2, 1, 4

    Zagor je imao jedan zlatan period sa vrlo dobrim epizodama. I silnu publiku kod nas. Ali ovo je dno. A ovaj sto je crtao, nema veze sa zivotom.

    15.07.2010
    13:33:00 sati
    Combatrock
    uredi
  • drogsy

    Ukupna ocjena 65%

    7, 5, 7, 8

    15.07.2010
    15:18:00 sati
    drogsy
    uredi
  • cronos six

    Ukupna ocjena 31%

    3, 3, 3, 4

    teske gluposti!

    15.07.2010
    15:33:00 sati
    cronos six
    uredi
  • Opti

    Ukupna ocjena 55%

    6, 4, 5, 10

    Ono što me uvijek smeta kod tih priča o nevidljivim ljudima je da i njihova odjeća čarolijom postaje nevidljiva kad popiju serum, pa mislim to nema smisla, i dobro je urađeno u filmu The Invisible Man. Ali ovdje je to dosta jadno. Ali eto, u šarenom Zagorovom svijetu sad imamo i nevidljivog čovjeka (mislim da su sva Universalova čudovišta manje-više iskorištena). I ne kužim odakle su vadili pištolje pri završnom dvoboju? Čas ih imaju, čas ih nemaju.

    Segnin crtež, njegovi čudni kadrovi i lica/poze su stvarno stvar navike. Mislim, pazi samo kako je nacrtao Chica dok jede ljutu hranu. Naslovnice su fantastične.

    15.07.2010
    16:51:00 sati
    Opti
    uredi
  • kingleoric

    Ukupna ocjena 46%

    5, 4, 4, 7

    Ovo je definitivno jedna od lošijih epizoda Zagora, iako joj neću dati preloše ocjene iz tri razloga 1. Leteći pištolji i puške :) 2. Borba između dva leteća pištolja :) 3. Crteži grobova iznad kojih lete pištolji! :) Jedinstveno! :)

    Sve u svemu, ništa što bi preporučio nekome tko redovno ne čita Zagora, iako bi mu svejedno pokazao naslovnice i objasnio tko je Ferri!

    15.07.2010
    18:02:00 sati
    kingleoric
    uredi
  • King Warrior

    Ukupna ocjena 42%

    8, 2, 1, 9

    Prica je mogla eventualno bolja da ispadne, ali onaj antihrist Segna je poznat kao covjek koji je u stanju svaki scenario da unisti. Ovako, jedina svijetla tacka u cijeloj ovoj prici je ova recenzija.

    16.07.2010
    11:47:00 sati
    King Warrior
    uredi
  • bjelolasica

    Ukupna ocjena 58%

    7, 4, 5, 10

    priča je dobro zamišljena,ali je netko zasrao stvar. Možda je trebalo spomenuti Verybeda pa se rodilo ovo. to uvijek čitam kad imam zatvor

    16.07.2010
    17:59:00 sati
    bjelolasica
    uredi
  • Ukupna ocjena 38%

    6, 2, 2, 8

    Stvarno je šteta što je uludo bačena ideja o nevidljvosti, dalo bi se tu svašta iskombinirati. Ali tko zna možda se opet sretnemo s Metil etil nitril 2 alfa gama sodio fosfoosibenzoik kiselinom... ali ovaj put bez Segne i debilnog scenarija.

    16.07.2010
    23:08:00 sati
    Manetola
    uredi
  • jaki

    Ukupna ocjena 23%

    2, 1, 3, 5

    Nije problem u ovom stripu crtež/Segna već scenarij i provedba istog.

    tako da imamo nevidljivu robu na nevidljivom čovjeku ali zato je pištolj vidljiv.

    a šta je s ovim koricama zar tutto i extra edicija nemaju iste naslovnice???

    17.07.2010
    11:20:00 sati
    jaki
    uredi
  • Ukupna ocjena 73%

    8, 7, 6, 10

    17.07.2010
    14:04:00 sati
    jojboli
    uredi
  • Spock

    Ukupna ocjena 32%

    4, 1, 3, 8

    Šta očekivati od Canzia i Segne nego užas, a kada rade u duetu to je ravno katastrofi. Vidjevši izvrsne naslovnice, čovjek očekuje puno, ali kada vidi autore zna šta ga sljeduje. Scenarij je dno dna i uvjerljivo najlošiji dio epizode (G.L. Bonelli je u njemu dobio dostojnog nasljednika :-)), a o Segni je već i previše rečeno. Tricu dobiva samo iz razloga što je meni zadivljujuće sve što netko nacrta, jer sam tu potpuni antitalent.

    20.07.2010
    21:58:00 sati
    Spock
    uredi
  • supermike

    Ukupna ocjena 43%

    2, 4, 5, 10

    Jedna od najdebilnijih epizoda!

    24.07.2010
    15:26:00 sati
    supermike
    uredi
  • kandraks

    Ukupna ocjena 50%

    7, 3, 4, 8

    Grozno zaista, ovo mi je definitivno jedan od najlosijih Zagora uopste! Pocetna ideja nija losa ali je katastrofalno lose sprovedena u djelo! O Segni ne vredi pricati, uzasan je...:( Jedino sto bar malo izvlaci prosjek stripa su naslovnice...

    25.07.2010
    02:50:00 sati
    kandraks
    uredi
  • Rocknroll

    Ukupna ocjena 39%

    3, 3, 4, 9

    Naslovnica odlična, a ostalo ......

    27.07.2010
    08:56:00 sati
    Rocknroll
    uredi
  • Ukupna ocjena 69%

    8, 8, 4, 9

    Sasvim OK. Crtež loš.

    17.09.2010
    13:03:00 sati
    14act3
    uredi
  • Ukupna ocjena 70%

    7, 6, 7, 10

    Meni je ovaj broj sasvim ok.Segna mi je inače lošiji crtač kod Zagora,ali ovdje je crtež sasvim solidan.Canzio i nije baš neki dobar scenarist,ali ovdje je načinio veoma smislenu priču(ako nevidljivi čovjek uopće može imati nekog smisla).Također mi je dobro to što je u sve ovo umiješan profesor Verybad.Kraj nije bio neki nepredvidljivi kraj,ali malo sam se iznenadio kad sam vidio tko je ukrao serume i tko je nevidljivi čovjek.Malo mi je smiješno i apsurdno kako je Chico iskopao rupu kroz lijes,pa kopao sve dok nije došao do površine.Ferri je najsvjetlija točka,iako je prva naslovnica napravljena za priču prije nevidljivog čovjeka.Crtež bi bio za deset da je crtao Donattelli ili Ferri.

    04.01.2011
    14:25:00 sati
    Patrix
    uredi
  • acestroke

    Ukupna ocjena 62%

    7, 7, 4, 8

    Ovaj strip je previse nisko ocjenjen velicinom forumasa.  Prica uposte nije toliko losa: u ovo doba kad je prvi put izaso, ova epizoda o nevidljivom covjeku uopste nije toliko losa.  Dobro, crtez Pini Segne nije dobar, to svi znamo, ali zar stvarno lose ocjene crteza treba da znace onoliko nisek ocjene price i scenarija?  Decio Canziov rad ovdje je prilicno dobar zanimljiv.  Prica ima dobre momente, pogotovo kad onaj nevidljivi covjek, pose kad je pokusao da opljacka onu kocio, baca kamenje na Zagora.  Zagorova faca u ovom trenutku je bila skroz krvava, i ja sam mislio da mu je nevidljiv razbio glavu.  I onda Zagor pocne da se cereka, u pravom stilu nekog ludjaka, kad je vidio da onaj nevidljivi pljackas postaje vidljiv.  Ova scena mi se puno svidja, a isto tako i ona kad Zagor zapali profesor Verybadovu laboratoriju.  Jos jedna zanimljiva stvar u ovoj prici: Chicova vratolomija s Drunky Duckom pri kraju price.  Ovo je nesto izuzetno, zato sto inace vidimo Chicine zajebancije s Trampijem ili Drunky Duckom na pocetku stripa, a ne na kraju.  Decio Canzio malo u rikvercu ovdje radi, sigurno suprotno od onoga sto bi Nolitta uradio, ali je ipak uspjesno u ovom slucaju.  Naslovnice odlicne, scenario dobar, a crtez los.  Sve u svemu, dobra epizoda koja je neopravdano mrznuta od vecine ljudi.

    19.03.2011
    14:08:00 sati
    acestroke
    uredi
  • Deki86

    Ukupna ocjena 32%

    1, 2, 5, 8

    U rangu onih prvih epizoda gdje se nije znalo tko pije a tko plaća.

    05.11.2011
    23:59:00 sati
    Deki86
    uredi
  • Zagor12

    Ukupna ocjena 52%

    7, 4, 3, 10

    Užasan Segnin crtež i užasan scenarij. Za pročitati i staviti na policu. Naslovnice prelijepe.

    22.03.2012
    19:14:00 sati
    Zagor12
    uredi
  • going going

    Ukupna ocjena 88%

    10, 7, 9, 10

    Prvi deo epizode je odlican ali posle malo ona zavrzlama sa tim ko je nevidljivi covek mi se nije dopala.

    Senga na vrhuncu.

    Ferri je majstor za naslovnice

    17.05.2012
    20:12:00 sati
    going going
    uredi
  • Ukupna ocjena 61%

    7, 3, 8, 7

    Pa ajde ideja je dobra - nevidljivog čovjeka još nismo imali. Profesor Verybad je dodatan plus. Scenarij sa tim nevidljivim čovjekom je tragikomičan. Čas se vidi pištolj, čas ne. Zašto se ne vidi njegova obuča, sešir  i tako dalje ako se vidi pištolj. Iako trash priča mogla bi biti to bolja trash priča. 

    20.05.2012
    23:13:00 sati
    tekumze
    uredi
  • Koresh

    Ukupna ocjena 71%

    6, 7, 8, 8

    u ovoj epizodi mi se sviđa crtež od Segne, sama priča je prosjek

    12.09.2012
    13:08:00 sati
    Koresh
    uredi
  • zagor fan

    Ukupna ocjena 75%

    9, 8, 5, 9

    Bignotti očajan. Naslovnice vrlo dobre. Priča uopće nije loša nego je sam kvari Bignotti. Ostalo je sve dobro

    20.10.2012
    12:42:00 sati
    zagor fan
    uredi
  • Maki_Mostar

    Ukupna ocjena 40%

    3, 3, 5, 7

    Sranje

    03.03.2013
    16:30:00 sati
    Maki_Mostar
    uredi
  • sergej773

    Ukupna ocjena 41%

    6, 4, 2, 5

    16.03.2013
    22:10:00 sati
    sergej773
    uredi
  • Tutta

    Ukupna ocjena 36%

    4, 2, 4, 6

    Sve ukupno je poprilicno lose. Kojim slucajem,da je ovo prvi Zagorov strip koji sam procitao,ostao bi i posljednji. Suvisno je bilo sta komentirati.

    13.04.2013
    20:51:00 sati
    Tutta
    uredi
  • mpavin

    Ukupna ocjena 66%

    7, 5, 7, 9

    Crtež uopće nije loš kako svi govore, baš je komičan. :D Priča nije originalna ali moralo se jednom dogoditi da stave nevidljivog u serijal. Scenarij je slabo odrađen, puno nelogičnosti ima.

    05.09.2013
    08:50:00 sati
    mpavin
    uredi
  • Zoroasterixx

    Ukupna ocjena 48%

    8, 5, 1, 6

    Dobra ideja, scenarij naivan, crtež katastrofalan. U usporedbi sa Segnom Gamba djeluje kao Picasso.

    13.09.2014
    23:11:00 sati
    Zoroasterixx
    uredi
  • Stripmen

    Ukupna ocjena 34%

    5, 2, 2, 7

    Branio sam vukodlaka i uvek ću braniti tu epizodu,vampira takođe,čudovište iz crnog kanala mi je među top 10 Zagorovih epizoda.Ali ovo SRA... bi bacio u naše najdublje more da je niko više nemože pročitati.Posebno sam ljut na ovu epizodu jer mi je nevidljivi čovek jedan od najdražih ne samo crno-belih filmova nego jedan od najdražih filmova uopšte.

    21.09.2014
    17:53:00 sati
    Stripmen
    uredi
  • igor 12

    Ukupna ocjena 27%

    3, 2, 1, 9

    još jedan užas od epizode,ali stvarno užas.

    pa brate mili,ako već čovjek postane nevidljiv od tog seruma pa kako odjeća postane nevidljiva?opasač sa pištoljem?čizme?

    usrali su i šefa i stanicu tom epizodom...a imala je potencijala..uz bolju razradu scenarija i bez ovog oskrvnitelja Segne

    31.01.2015
    18:05:00 sati
    igor 12
    uredi
  • velka031

    Ukupna ocjena 34%

    3, 2, 3, 10

    20.02.2015
    16:15:00 sati
    velka031
    uredi
  • Ukupna ocjena 51%

    5, 5, 4, 9

    Na momente mi je crtež Zagora i solidan, pogotovo u krupnom planu, dok je Čiko uglavnom promašen. U Dnevnikovom izdanju major Parker ima dva imena. U romanu Lavlje srce se zove Franklin, u romanu Nevidljivi čovjek Oliver. Završna scena s Drunky Duckom je ok, ali prekratka obzirom na psine koje Čiko doživljava od njega.

    13.09.2015
    19:16:00 sati
    dudo1
    uredi
  • Ukupna ocjena 58%

    8, 5, 3, 10

    04.10.2015
    18:51:00 sati
    Jim Gitara
    uredi
  • hrvoje23

    Ukupna ocjena 81%

    8, 8, 8, 9

    Vrlo zabavna trash-epizoda! Uvalio se u naslonjač, i pročiotao u jednom dahu u pospano nedjeljno poslijepodne dok je vani pljuštala kiša. Čak je i Segna bolji nego inače.

    29.04.2016
    13:05:00 sati
    hrvoje23
    uredi
  • DODSFERD

    Ukupna ocjena 45%

    5, 2, 5, 9

    Ovo je stvarno slabo, i zbog toga nije krivica crteža već scenarističke izvedbe. Istina da se Segna nije proslavio, ali da je priču crtao Ferri iz najboljih dana ona svejedno ne bi bila ništa bolja. U prvom dijelu priče propusta ima koliko hoćeš, krenuvši od onog sa odjećom koja je nevidljiva. Recimo da je postala nevidljiva zato što je polivena serumom, ali zašto to onda isto nije napravljeno i sa oružjem. Razbojnik radi prepad na kočiju i sve je na njemu nevidljivo osim puške, koja glupost. Zagorov plan za hvatanje razbojnika je toliko naivan kao da ga je smišljalo dijete. Najprije zaduži vojnika koji će svima razglasiti kako se zlato prevozi uz vrlo malu pratnju. Ako i "kamenje zna za tu ekspediciju" onda je sasvim sigurno da se radi o zamci i malo bistriji lopov se neće uhvatiti u nju. A ta zamka je tako nespretno izvedena da boli glava. Zagor se sakrio u sanduk u kolima a ostavio pratnju da bude  meta Kellyju. Pa koja budala bi uopće pristala izigravati metu ako zna da postoji mogućnost napada protivnika kojeg ne možeš vidjeti a nitko ti ne štiti leđa. I tako zbog gluposti poginuše 2 vojnika kojima su poslije nazdravljali na časničkoj proslavi, njima je to sigurno puno značilo na onome svijetu. I kako je profesor Verybad znao kada će Kelly popiti serum i na osnovi toga izračunati točno vrijeme njegovog djelovanja? Mogao ga je popiti minutu prije samog napada i proračun bi pao u vodu. Neke situacije nemaju veze sa zdravim razumom, kao ona kada Kelly vidjevši kovčeg pomisli "napravit ću dodatnu štetu vojsci, izbušiti lokot". Nisam znao da su u ta vremena lokoti imali toliku vrijednost. Uz sve to je još i prerano otkriveno tko je nevidljivi čovjek pa je nestalo napetog iščekivanja koja znaju biti prisutna u slučajevima kada se traži ubojica ili lopov. Zagor je malo prelako uspio uništiti laboratorij u utvrdi Jericho, pokazati se vojnicima pa pobjeći sa Chicom da ga potjera ne stigne sustići. Jedini dio vrijedan čitanja je onaj u napuštenom samostanu, ali i tu je prisutna glupost sa nožem koji iz nevidljivog prelazi u vidljivo stanje dok leti zrakom. 

    Na kraju ispada da je Segna bolji dio u ovoj priči, iako je na trenutke njegov crtež čista karikatura ima i solidnih scena. Dobro je nacrtao onog kostura u grobu, a scena u kojoj je na križu napisano Segnino ime sa datumom 22-4-79 je tako simpatična.

    03.04.2017
    20:08:00 sati
    DODSFERD
    uredi
  • Ukupna ocjena 61%

    7, 5, 5, 10

    19.11.2017
    01:00:00 sati
    suply1
    uredi
  • Ukupna ocjena 74%

    8, 7, 7, 8

    17.03.2018
    14:59:00 sati
    Zagorfan01
    uredi
  • Ukupna ocjena 68%

    6, 5, 9, 8

    17.07.2018
    13:33:00 sati
    Zoran024
    uredi
  • Hercule Poirot

    Ukupna ocjena 33%

    5, 3, 1, 6

    Nezanimljivo i nevrijedno spomena.

    13.06.2019
    16:34:00 sati
    Hercule Poirot
    uredi
  • Gris

    Ukupna ocjena 59%

    7, 4, 6, 8

    12.04.2020
    20:05:00 sati
    Gris
    uredi

Najnovije

Vijesti

    Magazin

    Recenzije

    • Njihalo strave
      Kod: VB PO 1
      Ocjena: 70%
      Vrijeme: 7.7.2020. 15:05:00
      Autor: Kila Banana
      Broj komentara: 4
      Broj pogleda: 364
    • Božji sud
      Kod: KP SA 7c
      Ocjena: 82%
      Vrijeme: 6.7.2020. 9:20:00
      Autor: Spock
      Broj komentara: 6
      Broj pogleda: 434
    • Put za raj
      Kod: ZG VCSP 32
      Ocjena: 50%
      Vrijeme: 3.7.2020. 23:14:00
      Autor: Djole
      Broj komentara: 1
      Broj pogleda: 1704
    • Čuvari divljine
      Kod: MN LMS 930/933
      Ocjena: 78%
      Vrijeme: 2.7.2020. 23:44:00
      Autor: Koresh
      Broj komentara: 9
      Broj pogleda: 645
    • Pećina Maja
      Kod: KM ZS 948
      Ocjena: 64%
      Vrijeme: 1.7.2020. 1:49:00
      Autor: Hercule Poirot
      Broj komentara: 5
      Broj pogleda: 648

    Aukcije

    Forum

    Najčitanije

    Vijesti

      Magazin

      Recenzije

      • Izgubljeni svijet
        Kod: ZG VEC 107/109
        Ocjena: 95%
        Vrijeme: 14.4.2020. 23:55:00
        Autor: igor 12
        Broj komentara: 17
        Broj pogleda: 2551
      • Poslije apokalipse
        Kod: NN LIB 55
        Ocjena: 100%
        Vrijeme: 23.5.2020. 17:54:00
        Autor: Jerry Krause
        Broj komentara: 1
        Broj pogleda: 2434
      • Put za raj
        Kod: ZG VCSP 32
        Ocjena: 50%
        Vrijeme: 3.7.2020. 23:14:00
        Autor: Djole
        Broj komentara: 1
        Broj pogleda: 1704
      • Svijet Nancy Porter
        Kod: NN ALM 7a
        Ocjena: 61%
        Vrijeme: 21.4.2020. 18:47:00
        Autor: Jerry Krause
        Broj komentara: 0
        Broj pogleda: 1560
      • Bokser Pat
        Kod: TX ZS 370/371
        Ocjena: 57%
        Vrijeme: 11.4.2020. 0:26:00
        Autor: tex2
        Broj komentara: 6
        Broj pogleda: 1380

      Aukcije

      Forum