Problemi za Spidermana

Spider-Man

Izgleda da je Petera Parkera napustila sreća. Ili bar producente koji na svaki način pokušavaju da na popularnom strip serijalu zarade što više novca.

Ne tako davno, mogli smo da čitamo pompezne najave o Spiderman mjuziklu, koji je trebalo da ima svoju premijeru na Broadwayu početkom ove godine. Muziku su, između ostalih, pisali Bono i The Edge iz grupe U2. Sa budžetom od 40 miliona dolara, ovo je trebalo da bude najskuplji mjuzikl u istoriji ovog njujorškog pozorišta. Međutim, po poslednjim informacijama, početak prikazivanja je pomeren za „najranije“ april 2010. Godine, a sa uloženih 60 miliona dolara preti da postane najveći neuspeh jednog mjuzikla u istoriji.

Ništa bolje ne ide ni filmskom Spajdiju. Po informacijama iz producentske kuće koja je planirala četvrti deo Spajdermenovih filmskih avantura, rad na filmu su napustili režiser Sam Raimi i glavni glumac Tobey Maguire. Po nepotvrđenim informacijama, i glavna glumica iz prva tri dela, Kirsten Dunst, je posle najnovijih dešavanja najavila povlačenje iz ovog projekta. Kao glavne razloge odustajanja, režiser i glavni glumac su naveli «nepremostive razlike u kreativnom razmišljanju» između njih i producenata. Posle svega, producenti su najavili «totalni zaokret» u Spiderman serijalu, pa su tako najavili da ćemo u četvrtom delu gledati Spidermanove dogodovštine sa koledža, to jest, iz vremena pre prva tri filma.

Drugim rečima, film će imati za ciljnu grupu uzrast od 6 do 12 godina.

Anketa

Što vam je najinteresantnije na stripovi.com?

Rezultati

Arhiva

Najnovije

Vijesti

Magazin

Recenzije

Aukcije

Forum

Najčitanije

Vijesti

Magazin

Recenzije

Aukcije

Forum